Dzisiaj jest: Piątek, 17.01.2025 Imieniny: Antoniego i Rościsława

Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Forum dyskusyjne

powrót
Wszystkie posty użytkownika zerle
zerle

Ostrzeżenia: 1

Szczególnie w te chłodne jesienne wieczory? Powiem Wam,ze ta temperatura normalnie mnie dobija. W pracy mam dość dhłodną temperaturę i mam wrażenie, ze mój organizm przez to tak reaguje wieczorami, że cały czas jest mi zimno.

Mam nawet problem z zasnięciem i zasypiam pod kilkoma kocami  

» przejdź do wątku

zerle

Pietruszka, mięta, cytryna i jabłko z Sany smakują najlepiej. Normalnie w każdej wyciskarce czuć fafrocle (małe ostre kawałki) z pietruszki a w Kuvings absolutnie niewyczuwalne- idealnie aksamitne. Co do blendowania tego zestawu np. w termomix nie do wypicia.... imbir z cytryną też fajnie się robi ale ja lubię jednak dodać coś słodkiego do tego np. Jabłko.

Oczywiście dobrze jest mieć owoce z własnego ogrodu ) 

Polecam szczególnie sadzonki jagody kamczackiej

» przejdź do wątku

zerle

Z własnego doświadczenia pierwsze lepsze luźne spodnie dresowe i podkoszulka do żony bicia a jak chcesz termo podkoszulkę to polecam niemiecką budeswehry albo termo z armi holenderskiej bardzo dobrze skrojone i bardzo dobrze trzymają wszystko w ryzach. Jak cały zestaw termo to masz na alli tego pełno za grosze i są ok bo sam mam dwa komplety. Jak masz sianko i chcesz firmowe to furia albo poundout.

Wygodne są tez buty na siłownie od Adidas. Aktualnie dobre promocje mają tutaj.
» przejdź do wątku

zerle

Witam. Mięso z rosołu do czego wykorzystać. Mięso mieszane ,kurczak , wołowina i indyk. Pierogi to jedno, myślałam o galarecie, ale macie jeszcze jakieś pomysły.
» przejdź do wątku

zerle

Po prostu tam idź i samo pójdzie. Najlepszy sposób + No jakby nikogo nie interesujesz na tej siłowni i inni są zajęci swoim treningiem wiec dlaczego w ogole ktoś by miał patrzeć co Ty robisz :)
Z wyposazenia polecam
ręcznik - najlepiej sprawdziły mi się od dr bacty, szybko schną oraz mają powłokę antybakteryjną
wygodne obuwie
jak również butelkę na wodę tak aby nie kupować za każdym razem butelkowej
» przejdź do wątku

zerle

Ja jestem fanką crocsów. Moje mam już 7 lat i używane są codziennie od kiedy je kupiłam a wyglądają jak nowe  Chodziłam w nich chyba już wszędzie i były używane do wszystkiego  Dodam ze wcale ich nie oszczędzam i nie oszczędzałam nigdy :)
Dobrze jest polować na promocje w sklepach w sieci, aczkolwiek kupuj jedynie w sklepach autoryzaowanych - tylko oryginalne są wygodne.
Aktualnie dobre promocje na buty Crocs są w butomaniaku.
» przejdź do wątku

zerle

Oj nie pamiętam ale coś około 5-6 miesięcy, aktuanlie nie biorę bo nie mam takiej potrzeby. Mam jeszcze jedno pytanie do autorki. Mianowicie czy robiłaś sobie jakies badania na libido? Bo w wielu przypadkach kiepskie libido jest spowodowane niedoborem witamin albo prolemami hormonalnymi. No i zastanów się czy przypdkiem rutyna nie wkroczyła do związku ( aczkolwiek moim zdnaim nie powinna bo rok ze sobą to dość krótko i ciężko jest się sobą znudzić po takim czasie).
» przejdź do wątku

zerle

Po libido therapy nie powinno spaść CI libido. Ponoć podnoszą je na stałe a przynajmniej na kilka miesięcy po za kończeniu terapii. Brałam i mogę to potwierdzić :)
» przejdź do wątku