Dzisiaj jest: Wtorek, 13.01.2026 Imieniny: Weroniki i Bogumiły

Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Forum dyskusyjne

powrót
Wszystkie posty użytkownika berenka
berenka

Do mycia twarzy uzywam kojącej  pianki do mycia twarzy  marki FaceBoom Boombastic Lab. Super oczyszcza skórę, nawilża ją, koi. Na prawde spoko do mycia no i nie jest droga
» przejdź do wątku

berenka

Na cellulit, ogólnie ujedrniająco,napinająco na skórę działa naturalny Olejek Busajna
» przejdź do wątku

berenka

Mam serum serum balansująco redukujące niedoskonałości,marki  FaceBoom mega oczyszcza skórę, własnie pomaga na zaskórniki. Boombastic Lab , uwielbiam je i ten zapach jak guma do żucia
» przejdź do wątku

berenka

Super jest Balsam kokosowy Pahwash z mango, uwielbiam go. Zapach przepiękny a jaka skóra delikatna, nawilzona, polecam
» przejdź do wątku

berenka

Polecam odwyk w ośrodku Tratwa w Wisle, mają tu bardzo dobrych terapeutów, sami kiedyś byli alkoholikami więc tym bardziej wiedza  jak pomagać
» przejdź do wątku

berenka

Polecam polską marke Bielenda uwielbiam ich kosmetyki. Super maja bazy pod makijaż z linii Boost Me Up Color Drops
» przejdź do wątku

berenka

Dsokonała jest ta linia przeciwzmarszczkowa z Bielendy Diamentowe Lipidy , kosmetyki dla cery dojrzałej
» przejdź do wątku

berenka

Na cellulit pomoże Olejek Busajna, mega ujedrnia i nawilża skóre. A przy tym opalenizna się po nim dłużej utrzymuje
» przejdź do wątku

berenka

Ja bym poszła do podologa. U nas w Warszawie jest na ul Sady Żoliborskie Gabinet Zdrowej Stopy chodze tam od dawna albo do Pani Joasi albo Izy, najlepiej dbaja o moje stopy
» przejdź do wątku