Dzisiaj jest: Czwartek, 16.01.2025 Imieniny: Marcelego i Włodzimierza

Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Forum dyskusyjne

powrót
Wszystkie posty użytkownika azerona
azerona

Warto jest również dodać, ze choroba ma tendencje do nawracania. Osoba, która w przeszlóści chorowała na bulimię czy anoreksję będzie miała tendencje do nawrotów w przyszłości. Szczególnie, ze choroby mają znacznie głębsze podłoże. I wynikają często z niewypracowanych problemów z przeszłości.
» przejdź do wątku

azerona

U mnie na początku były formalności, terapeutka poinformowała mnie o tajemnicy zawodowej, certyfikatach i superwizji. O tym, w jakim nurcie pracuje przeczytałam wcześniej, ale też zapytałam na czym się skupia itp.Później nie pamiętam o co mnie zapytała, ale nie było to pytanie, którego się spodziewałam, bo spodziewałam się oczywiście, że zapyta mnie z czym przyszłam. Na to miałam przygotowaną odpowiedź. Zapytała chyba też o konkretny impuls, co mnie skłoniło do przyjścia akurat teraz. Rozmowa była luźna i przyjemna, bardziej na zasadzie wzajemnych pytań o moje oczekiwania, o jej metody pracy.Po pierwszym spotkaniu dostałam od razu temat do przemyślenia, który miał być na kolejnym omawiamy, więc mi obce jest uczucie braku tematu do rozmowy. Sejse mi wręcz za szybko mijają.Myślę, że rozmowa na początku i sytuacja nieco przypominają (bo to jednak całkiem co innego) wizytę lakarską. Jeżeli szukasz pomocy to przedstawiasz wszystkie swoje dolegliwości, objawy.https://www.psychiatrzy.warszawa.pl/psycholog-online/
Dla wielu osób wygodniejsze jest skorzystanie z pomocy w formie online. Jak tutaj/
» przejdź do wątku

azerona

Ale to jest baaaardzo indywidualna kwestia, trudno poradzić coś uniwersalnego. Nie wiemy, kim jest znajomy, co Was łączy, co już ma, co lubi, jakie ma zainteresowania - czy ma być album o sztuce czy zapas dobrej kawy, czy dobre wino itd. itd.
Może coś z ceramiki?
Może coś z takiej ceramiki z BOlesławca? Na przykląd?
» przejdź do wątku