Dzisiaj jest: Czwartek, 12.02.2026 Imieniny: Eulalii i Modesta

Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Forum dyskusyjne

powrót
Wszystkie posty użytkownika MadziaKa93
MadziaKa93

Terapia konopiami leczniczymi może skutecznie wspomagać leczenie różnych schorzeń, ja stosuję ją w związku z dokuczliwymi objawami PMS, ale słyszałam, że sprawdza się również m.in. przy migrenach, zaburzeniach snu, depresji oraz chorobach nowotworowych.  Receptę na legalny preparat uzyskacie za pośrednictwem strony https://receptanamarihuane.pl/ - wystarczy wypełnić formularz online i umówić się na konsultację lekarską :)
» przejdź do wątku

MadziaKa93

Ja próbowałam, ale przy ciężkim zapaleniu zatok pomaga mi tylko antybiotyk. Ostatnio było tak źle, że musiałam skorzystać z konsultacji lekarskiej z e-receptą online. Jeśli szukacie sprawdzonego miejsca, szczerze polecam platformę ReceptaX - szybko, wygodnie i bezpiecznie :) Ku mojemu zaskoczeniu na kontakt z lekarzem nie musiałam długo czekać, zajęło to dosłownie kilkanaście minut.
» przejdź do wątku

MadziaKa93

Ja dość długo zmagałam się z depresją i stanami lękowymi, pomogła mi dopiero terapia konopiami. Jeśli szukasz sprawdzonego miejsca, to szczerze polecam MedCan Clinics - doktor, u którego miałam konsultację był przemiły, a przy tym konkretny. Na pierwszej wizycie wystawił mi receptę na bezpieczny preparat i szczegółowo omówił całą terapię :)
» przejdź do wątku

MadziaKa93

Ja od jakiegoś czasu stosuję kolagen morski i u mnie sprawdza się znakomicie. Włosy się wzmocniły i zagęściły, cera również wygląda lepiej :) 
» przejdź do wątku

MadziaKa93

Hej, hej jestem tutaj nowa i na pewno skorzystam. Szukam diety, dzięki której uda mi się ciut przytyć :/ 
» przejdź do wątku