Witam serdecznie mam 54kg. 7 miesiecy temu urodziłam dziecko 2 rok po roku, strasznie schudłam, kilka miesięcy temu postanowiłam przytyc i jadlam ogromne ilości i wszystko co popdalo, efektem tego było przytycie tylko 2 kg i wszystko poszlo w brzuch i boki, oblalam się tylko tluszczem. Od tygodnia ćwiczę, od jutra dochodzi rowerek, jem mniej i zdrowiej tylko nie chce schudnąć, chce tylko stracic ten tluszcz!!! Postanowiłam wprowadzic do zycia diete z dodatnim bilansem kalorycznym, czy ktos już to praktykowal?? Moje dzienne zapotrzebowanie kaloryczne wynosi 2344 kcal , żeby przytyc musiałabym zjadac 3444 kcal i stwierdzam ze nie jestem w stanie dziennie tyle zjesc nie jedząc słodyczy, tlustago itd. Zdrowo! Czy kros moglby ułożyć taka diete żeby przytyc w sobie bez tluszczu??
Forum dyskusyjne
Forum - Kalorie
powrót
DODATNI BILANS KALORYCZNY
|
|
NO WLASNIE O CO CHODZI
Z REGULY BILNAS KALORYCZNY JEST POJMOWANY JAKO ROZNICA MIEDZY ILOSCIA KALORII SPOZYTYCH I SPALONYCH W CIAGU DANEGO OKRESU NP DNIA, TYGODNIA
Chodzi o to zeby przez 3 dni zwiekszyc ilosc kalorii 0 1000 a nastepnie wrocic do podstawowej?? Jezeli tak to jak to zrobic? np do sniadania mozna dodac gainerka(400kcal) itd??
Z REGULY BILNAS KALORYCZNY JEST POJMOWANY JAKO ROZNICA MIEDZY ILOSCIA KALORII SPOZYTYCH I SPALONYCH W CIAGU DANEGO OKRESU NP DNIA, TYGODNIA
Chodzi o to zeby przez 3 dni zwiekszyc ilosc kalorii 0 1000 a nastepnie wrocic do podstawowej?? Jezeli tak to jak to zrobic? np do sniadania mozna dodac gainerka(400kcal) itd??
cofnąć się by wziąć rozbieg
***Lauren@@
Ja stosowałam taką dietę dla szczupłych i przyniosła bardzo dobre efekty, pojawiły się widoczne mięśnie tam gdzie tego chciałam 

to znaczy, że pojawiły się spod tłuszczu, tak? Bo jakoś ciężko byłoby mi uwierzyć, że pojawiły Ci się mięśnie od samej diety

3444 kcal to rzeczywiście bardzo dużo - musisz chyba po prostu wybierać wysoko-kaloryczne produkty, ale żeby nie były tłuste czy czekoladowe, jestem przekonana że jak pogrzebiesz to coś znajdziesz ...
Nowoczesna kuchnia dla dzieci , sprawdź!
Ojej to za dużo. Wydaje ni się że powinno ci wystarczyć 2500 kal. Uważaj byś nie przeholowała.