Co sądzicie o tym filmiku?:
http://www.youtube.com/watch?v=8jC4GEkYbOI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=8jC4GEkYbOI&feature=related
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
|
|
|

Typowy amerykański ukryty marketing firm stojących za kampanią "żywności organicznej"
ale uważam że nie jest powiedziane, iż wszystkie świetne nagłe odkrycia za 5-10 lat nie okażą się nieprawdziwe. Więc nie należy brać sobie do serca byle czego. Najważniejsza jest umiejętność słuchania organizmu. Tego uczyła mnie moja mama i sama uważam to za bardzo ważny element.Hania: obejrzałaś ten filmik? Bo z tego co piszesz to nie obejrzałaś. Tam jest wyjaśnione, że przy leczeniu raka podają leki, które tak naprawdę jeszcze szkodzą, a nie pomagają, bo służba zdrowia jest tak naprawdę służbą chorobie. Dzięki temu, że ludzie chorują mają więcej pracy, a co za tym idzie większe zyski. Natomiast megadawki witaminy C podawano dożylnie i niektórych ludzi wyleczono z raka (tylko o tym lekarze się nie uczą), bo witamina C zabija komórki rakowe. Co do witamin to kolega mi polecił, bym przez tydzień łykał 9 dziennie tabletek vitaminum B compositum, a potem już 2 dziennie. Powiedział, że wtedy będę szczęśliwszy. Czy może mi to jakoś zaszkodzić? Na filmiku mówią wprawdzie, że nie udowodniono szkodliwości przedawkowania witamin (w ciągu 15 lat stwierdzono tylko 10 przypadków śmierci z powodu nadmiaru witamin, ale to jest nieudowodnione, że przyczyną ich śmierci był rzeczywiście nadmiar witamin, natomiast stwierdzono miliony zgonów z powodu lekarstw przepisywanych przez lekarzy), ale jednak mam wątpliwości.
A ja już od długiego czasu stosuję aromaterapię i bardzo polecam.
Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
Przegląd rosyjskich deserów
5 pomysłów na śniadania dla niejadków
Zdrowa kawa - jak ją przygotować?
Zmywarko wyparzarka gastronomiczna - dlaczego potrzebujesz tego urządzenia
Przegląd serów holenderskich
Wątróbka - czy jest zdrowa? Kalorie i wartości odżywcze
Kuchnia marokańska
Jajecznica na grzankach
Pieczone pierożki z kurkowym nadzieniem
Zupa kalafiorowa z czosnkowymi grzankami
Sos ze świeżych zielonek
Zrazy rybne
Makaron ryżowy z krewetkami i kurczakiem
Domowa grochówka wojskowa
Potrawka z indyka z warzywamiZałożenia - dieta Anny Powierzy: Prowadzę nieregularny tryb życia i nie zawsze mogę jadać racjonalnie, więc uznałam, że od czasu do czasu warto oczyścić organizm. Dietę poleciła mi znajoma dietetyczka. Raz w miesiącu, przez jeden dzień, piję soki z buraka, selera, grejpfruta, kiwi, pomarańczy i gruszki. Do tego, żeby nie czuć głodu, wypijam... WIĘCEJ