Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
POPULARNE ARTYKUŁY
Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
Przewodnik po serach żółtych
Metody obróbki cieplnej potraw
Kuchnia estońska
Burrito, taco, quesadilla, enchilada - czym się różnią? Sprawdź przepisy
Kuchnia japońska a zdrowie
Kuchnia turecka
5 najczęstszych błędów popełnianych przy duszeniu mięsa
POPULARNE PRZEPISY
Sałatka z kaszą, kurczakiem i groszkiem
Mięso pokrój w kostkę, posyp łyżeczką przyprawy suszone pomidory. Kaszę...
Domowa grochówka wojskowa
Do garnka wlewamy 2 litry wody, a następnie wrzucamy kości wieprzowe i...
Żurek śląski na wędzonce z ziemniakami i suszonymi grzybami
Suszone grzyby zalej 1 szklanką przegotowanej i ostudzonej wody. Odstaw...
Zupa serowo-pieczarkowa z pulpecikami
Mięso mielone połącz z posiekaną cebulą, 1 jajkiem, bułką tartą oraz...
Placek orzechowy w cieście francuskim
Ciasto: Z podanych składników zagnieć ciasto francuskie i podziel je na...
Kawowa rolada bezowa z advocatem
Białka ubij ze szczyptą soli na sztywną pianę. Pod koniec ubijania...
Danie reńskie
Mięso pokroić w kostkę. Selera po obraniu i umyciu także pokroić w...
Pierogi Dominika
Mąkę i margarynę posiekać na stolnicy, dodać zmielony twaróg, sól,...
CZY WIESZ, ŻE
Pizza Margherita powstała na cześć królowej Margherity von Savoyen, żony Umberta I w 1889 roku. Stworzył ją Rafaele Eposito, który postanowił udekorować pizzę we włoskie barwy narodowe. Na drożdżowym, puszystym cieście znalazły się więc biały ser mozzarella, czerwone pomidory i zielona bazylia.
OSTATNIO NA FORUM
Czy gotowe zupy w słoikach to dobra alternatywa? »Karol23 Cześć, chciałbym zapytać o gotowe dania ze słoików. Coraz częściej...
Wykonanie gładzi gipsowych »kaja.sz89 Mój sąsiad miał wykonywane gładzie gipsowe w Warszawie w swoim...
Dermatolog w Krakowie »Ereline Ja byłam w identycznej, miałam mały trądzik ale nigdy się nie kończył i moja...
LOSOWA DIETA
Dieta japońskaZałożenia - dieta japońska: Dieta japońska według autorów książki Naomi Moriyamy i Williama Doyle'a ma ambicję zrewolucjonizować przyzwyczajenia żywieniowe dzięki nauce, jak delektować się jedzeniem. To właśnie w Japonii, w porównaniu z innymi uprzemysłowionymi krajami, jest najmniej osób otyłych (stanowią one zaledwie 4% ludności, w USA otyła... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła
Konkurs. Wygraj zestaw wartościowych olejów!