Mimo wszystko jestem jednak zwolennikiem dostarczania błonnika z naturalnych źródeł - to najlepsze i najzdrowsze rozwiązanie, bez żadnej chemii.
hardcorowo
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
|
|
|

uwielbiam! zreszta podobnie jak moje dzieciaki. U nas jabłko to podstawa. A jeśli komuś zależy na pobudzeniu pracy metabolizmu polecam dicopeg 10g to moje ostatnie odkrycie. Przed latem chciałam zrobić sobie mały "detoks". Efekt super - polecam od czasu do czasu takie ocyszczenie. Idealne właśnie na lato
właściwie to bez niej nie wychodze do pracy, bo daje mega powera na początek dnia, a wiadomo że przyda się zwłaszcza w jesienne senne poranki. A jak przygotowujesz swoją? Ja ostatnio trochę zbaraniałam, bo wyczytałam, że przygotowuje się ją wieczorem - próbowałam tak? jaka będzie konsystencja rano? nie powstanie breja?
Czy warto kupować mieszanki przypraw?
Profesjonalna obieraczka do ziemniaków - jak wybrać najlepszy model?
Catering dietetyczny ketogeniczny w Warszawie - odkryj smak zdrowej transformacji!
Poradnik dla właścicieli zmywarek: Jak dbać o swoje urządzenie?
Zmywarko wyparzarka gastronomiczna - dlaczego potrzebujesz tego urządzenia
Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
Pomysły na fit śniadanie - jak wykorzystać chleb razowy i płatki owsiane?
Co znaczą tajemnicze kody na jajkach - zasady znakowania jaj
Szaszłyki z suszonymi pomidorami
Kawowa rolada bezowa z advocatem
Zapiekanka mazurska
Zupa rybna z warzywami
Potrawka z indyka z warzywami
Domowa grochówka wojskowa
Zupa czosnkowaZałożenia - dieta po ostrym zapaleniu trzustki: Podstawowym zadaniem trzustki jest produkcja i wydzielanie do przewodu pokarmowego enzymów trawiennych oraz produkcja hormonów (z których najważniejsza jest insulina) i związków wpływających na czynność naczyń krwionośnych. Do najczęstszych schorzeń trzustki należą jej ostre i przewlekłe... WIĘCEJ