Forum dyskusyjne
Forum - Składniki żywności
powrót
Spirulina, sok z noni, i inne naturalne produkty zastępujące preparaty witaminowe.
|
|
Dodaj do tego produkty z polskiej listy superfoods, dodatkowo pomyśl jeszcze o wszystkich orzechach i migdałach, pestkach, siemieniu lnianym, nasionach chia, kaszy gryczanej niepalonej, komosie ryżowej, trawie pszenicznej, wszystkich warzywach zielonolistnych, rybach morskich ze sprawdzonych źródeł, sokach wyciskanych ze wszystkich warzyw (nie tylko zielonolistnych ale np. z buraków, marchewki) z dodatkiem owoców (np. jabłek, grejpfrutów, pomarańczy itd).
Teraz powinno Ci wystarczyć
Brałam spirulinę jak miałam anemię i ładnie podniosła mi poziom żelaza, więc polecam
Nie wiem czy ktoś podzieli moje zdanie ale spirulina jest według mnie paskudna w smaku! I najgorsze jest to że nie można tego smaku niczym zakryć, Macie jakieś sposoby?
