algi i ciety na apetyczne walce. Jak sie za to zabrac i nie spedzic w kuchni
calego dnia?
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
|
|
To o czym pizesz to jest sushi. Sashimi to co innego. Jest to kawałek ryby czy też owoców morza. Oczywiście bardzo świeżych. Maczanych w sosie sojowym. A zawijane rybki w ryż oraz w wodorosty to włąsnie sushi
Proponowałabym obejrzeć sobie kilka filmów na youtubie. Wbrew pozorom przygotowanie takiego własnie sushi nie jest niczym trudnym a frajda z tego niesamowita ( przynajmniej sama bardzo lubię takie specjały robic).
Założenia diety Montignaca: Według jej twórcy, lekarza Michaela Montignaca, tyjemy nie dlatego, że jemy zbyt dużo, lecz dlatego, że źle komponujemy jadłospis. Montignac uważa, że nie musimy liczyć kalorii czy przestrzegać wielkości porcji, a jedynie zwracać uwagę na zawartość węglowodanów w produktach. Na użytek tej teorii Montignac stworzył nowe pojęcie... WIĘCEJ