Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
POPULARNE ARTYKUŁY
Przewodnik po serach żółtych
Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
Croissanty podane w zdrowy sposób - 7 pomysłów na francuskie śniadanie
Kasza gryczana - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
7 sposobów na kaszę mannę - ciepły i pożywny deser na jesień
Wygląd kupy wiele mówi o twoim zdrowiu!
15 najbardziej kalorycznych popularnych potraw spożywanych przez Polaków
5 najczęstszych błędów popełnianych przy duszeniu mięsa
POPULARNE PRZEPISY
Makaron ze szpinakiem i serkiem topionym
Makaron ugotuj w lekko osolonej wodzie. Odcedź na cedzaku. Na rozgrzany...Zupa serowo-pieczarkowa z pulpecikami
Mięso mielone połącz z posiekaną cebulą, 1 jajkiem, bułką tartą oraz...Zupa parzucha
Warzywa umyj i obierz. Marchew, pietruszkę i seler pokrój w kostkę. Por...Kawowa rolada bezowa z advocatem
Białka ubij ze szczyptą soli na sztywną pianę. Pod koniec ubijania...Zupa krewetkowa
Zagotuj mleko kokosowe i dodaj słodką paprykę, posiekane drobno...Ciasto z krówką i ze słonecznikiem
Białka oddziel od żółtek. Z białka ubij pianę, dodaj cukier, żółtka i...Placek orzechowy w cieście francuskim
Ciasto: Z podanych składników zagnieć ciasto francuskie i podziel je na...Rolada szpinakowa z szynką parmeńską i suszonymi pomidorami
Ciasto: Szpinak rozmroź, odciśnij. Na patelnię wrzuć masło, dodaj...
CZY WIESZ, ŻE
Mięśnie zużywają więcej energii niż tkanka tłuszczowa. Dlatego tak warto zamienić tłuszcz zawarty w naszym ciele na tkankę mięśniową. Najlepiej jest to osiągnąć poprzez zastosowanie ćwiczeń siłowych z obciążeniem. Idealna do tego celu będzie siłownia. Dzięki temu zmusimy nasze mięśnie do pracy, sprawiając, że z czasem się powiększą. Należy pamiętać, iż ćwicząc, łatwiej pozbyć się zbędnego tłuszczyku niż wypracowanych już mięśni. To także sposób na utrzymanie odpowiedniej masy ciała.
OSTATNIO NA FORUM
Jak urządzić dom aby było jak najmniej sprzątania »Suwi Jest tutaj wiele opcjimeble w kolorze jasnego brązu, jak również...
Krzewy owocowe na działce »Suwi Hej, jeśli chciałabyś posadzić jakieś krzewy na działce to obecnie jest na to...
LOSOWA DIETA
Dieta Magdaleny StużyńskiejZałożenia - dieta Dieta Magdaleny Stużyńskiej: Dostałam od koleżanki przepis na dietę księżycową. Spojrzałam i... schowałam do szuflady. Przypomniałam sobie o nim po latach, gdy zdarzyło mi się przybrać na wadze. Postanowiłam wypróbować tę dietę. Rezultaty były zaskakujące - bez wielkiego wysiłku schudłam 5 kilogramów. Podpowiadam: tę dietę... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła