Składniki:
pierś z kurczaka
przyprawa do kurczaka po Węgiersku - lub jakaś inna ostra
pekińska kapusta - połowę
kiełki rzodkiewki
ser feta (1/4 opakowania - ogólnie wg uznania) – (najlepiej light)
Kroimy kurczaczka na małe kawałeczki i obtaczamy w przyprawie z każdej strony. Czekamy jakieś 10 minut i na patelnie. Proponuje jako olej dodać oliwę. Jak kurczak się piecze, kroimy kapustę pekińską na małe kawałeczki. Jak kurczak ładnie się już przypiecze, to wrzucamy go do kapusty, dodajemy kiełki rzodkiewki, i mieszamy z serem feta (aż się całkiem rozmiesza,
czyli nie będą duże kawałki fety).
Świetny przepis w czasie odchudzania, bardzo się tym najadałam jak się odchudzałam, a dodatkowo bardzo lekkie danie. Gorąco polecam. Odchudzałam się z pomocą jednego pana, może komuś się przyda kontakt do niego (szymon.mojawaga.pl/index.php?ID=8179)
pierś z kurczaka
przyprawa do kurczaka po Węgiersku - lub jakaś inna ostra
pekińska kapusta - połowę
kiełki rzodkiewki
ser feta (1/4 opakowania - ogólnie wg uznania) – (najlepiej light)
Kroimy kurczaczka na małe kawałeczki i obtaczamy w przyprawie z każdej strony. Czekamy jakieś 10 minut i na patelnie. Proponuje jako olej dodać oliwę. Jak kurczak się piecze, kroimy kapustę pekińską na małe kawałeczki. Jak kurczak ładnie się już przypiecze, to wrzucamy go do kapusty, dodajemy kiełki rzodkiewki, i mieszamy z serem feta (aż się całkiem rozmiesza,
czyli nie będą duże kawałki fety).
Świetny przepis w czasie odchudzania, bardzo się tym najadałam jak się odchudzałam, a dodatkowo bardzo lekkie danie. Gorąco polecam. Odchudzałam się z pomocą jednego pana, może komuś się przyda kontakt do niego (szymon.mojawaga.pl/index.php?ID=8179)