Też uważam, że gimnastyka w tej kwestii to podstawa. Warto również zadbać o odpowiednie odżywianie

Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
|
|
Polecam kochane poczytać sobie o mezoterapii. Sama zdecydowałam sie na to poniewaz zauwazyłam, że moja cera nie jest taka jak w przeszłosci. Że brakuje jej dawnej jędrnośći. Oraz nie załuję ponieważ jest o wiele, wiele lepiej. Prezentuje się o wiele ładniej . Jeden zabieg nie da dobrego efektu jednak seria już tak.
Zabieg polecam na wstrzykiwaniu odpowiedniego preparatu za pomocą mikroigieł wewnątrz skóry
Na pewno nie pomogą kremy. Sama kiedyś też łudziłam się, ze kremy mogą mieć jakiekolwiek działanie. Potem doczytałam,że jedyna substancja, która ogranicza powstawanie zmarszczek to retinol a czegoś takiego nie chciałam ponieważ ma wiele działań niepożądanych.....
Jeśli chciałybyście zapisać się na jakiś zabieg na twarz to polecam mezoterapię. Przeszłam serię zabiegów i jestem pod wrażeniem ponieważ działanie było i przyznam,ze naprawdę dobre!
Założenia - dieta Birchera - Bennera: Dr Bircher - Benner głosił przed laty prawdę, że stan zdrowia zależy w znacznej mierze od sposobu żywienia, a złe nawyki żywieniowe są przyczyną wielu chorób. Zdaniem dr Ruth Bircher (córki dr Birchera - Bennera) autorki książki "Jedzenie drogą do zdrowia" opartej na myśli doktora nadwaga nie jest jedynie skutkiem... WIĘCEJ