Szukałam ostatnio jakiegoś kosmetyku do rzęs który zwiększy ich objętość. Chce po prostu o nie zadbać. Już kupiłam m2lashes eyelash actovating serum który podobno jest super. Ale jeszcze go nie stosowałam. Znacie może ten kosmetyk? Piszą o nim pozytywnie a co wy o nim sądzicie?
Forum dyskusyjne
Forum - Kosmetyczka
powrót
Kosmetyk do rzęs
|
|
Będziesz zadowolona z tego kosmetyku. m2lashes jest sprawdzonym niemieckim produktem. Kosztuje dużo choć w sumie to tak się wydaje bo jest bardzo wydajny i wystarcza na więcej niz pół roku. Niedługo chyba 5 października zaczyna się jakiś XII Międzynarodowy Kongres Medycyny Estetycznej i Anti-Aging czy coś takiego w Warszawie i tam właśnie ma być prezentacja tych kosmetyków. Jak masz ochotę to się wybierz może dowiesz się czegoś więcej. Ja będę.
Ponoć do rzęs świetny jest olejek rycynowy, do kupienia za kilka złotych w aptece.
Tutaj muszę potwierdzić,olejek rycynowy bardzo dobrze się sprawdza,chociaż nie stosuje go codziennie. Kwestia budżetu,dobry tusz do rzęs troche kosztuje.
Jakiś czas temu wypróbowałam odżywkę do rzęs, taką ze sklepu. Ależ tandeta... miałam wrażenie, że obciąż mi tylko powieki.
Od dłuższego czasu używam odżywki do brwi i rzęs z My Secret. Może jakichś spektakularnych efektów nie daje, ale wydaje mi się że rzęsy są przede wszystkim wzmocnione i nie wypadają.
Ja polecam smarowanie rzęs olejkiem rycynowym, daje doskonałe efekty i kosztuje kilka złotych
Wyjazdy na narty dla dorosłych, dzieci i młodzieży - http://www.grupaszafranski.pl/WYJAZDY+I+SZKOLENIA.html
freelancer napisał/a:
Ja polecam smarowanie rzęs olejkiem rycynowym, daje doskonałe efekty i kosztuje kilka złotychNiestety olejek rycynowy bardzo podrażnia moje oczy. Dlatego musiałam poszukać czegoś innego i mogę polecić rumiankową pomadkę z alterry. U mnie świetnie się sprawdza i również nie jest droga.