Takiego specjalizującego się w leczeniu trądziku.
Czy kogoś doradzicie?
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
Takiego specjalizującego się w leczeniu trądziku.
Czy kogoś doradzicie?
|
|
Prywatnie czy na fundusz? Na fundusz raczej ciężko będzie Ci kogoś takiego znaleźć ( ba... nawet trudno będzie się zapisać ponieważ obecnie mozńa się dostać jedynie ze skierowaniem).
Prywatnie polecałabym dopytać się kiedy terminy na wizyty ma pani doktor Lidia Rajzer. Pracuje w gabinecie na Borkowskiej.Pani doktor z bardzo dużym doświadczeniem. Powinna Ci coś doradzić w sprawie problemów skórnych.
Daję kontakt na stronie: drlidiarajzer.pl/tradzik/
Zmiany trądzikowe to wcale nie jest nic najgorszego. Wiesz co jest najgorsze? Blizny potradzikowe bo właśnie ich bardzo trudno pozbyć się domowymi sposobami .Stosowanie domowych peelingów jest mało skuteczne i nie usuwa tych blizn. Wiem bo kiedyś miałam tendencję do wyciskania pryszczy i narobiłam sobie sporych blizn, których potem nie mogłam usunąć.
To własnie skłoniło mnie do zapisania się do gabinetu medycyny estetycznej. Doradzili mi na miejscu zabiegi z laserem na które się zdecydowałam i nie załuję bo sa faktycznie bardzo skuteczne jeśli chodzi o usuwanie blizn.
Założenia - dieta orientalna: Ryż, owoce, jarzyny i szczypta azjatyckiej filozofii. Dania białkowe (ryby, owoce morza, mięso, soja, jaja i chudy nabiał) powinny być jedzone codziennie, najlepiej koło południa, w połączeniu z jarzynami i soczystymi owocami (jabłka, kiwi, cytrusy, truskawki, maliny). Dania węglowodanowe (ryż, makaron, chleb i... WIĘCEJ