Śniadanie najważniejsze ! Ja zazwyczaj jem kaszę jaglaną z mlekiem,. W wolne dni robię mega super śniadanie np. placki i inne łakocie
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
|
|
|
zastanawiam się nad zakupem takiej specjalnej naleśnikarki. Wiem, że nie jest tania, ale może dzięki niej uda mi się smażyć naleśniki bez tłuszczu 

Odpowiednie śniadanie jest bardzo ważne. Jest to najważniejszy posiłek dnia o czym możecie sobie zresztą dziewczyny poczytać w wielu miejscach. Kiedyś unikałam śniadań.Obecnie staram się codziennie jeść śniadanie. Jest to kwestia przyzwyczajenia. Trzeba sie po prostu przemóc....
Jednym ze smaczniejszych śniadań są naleśniki.
Swoją drogą moze byc to również smaczne danie nie tylko na śniadanie ale również i na obiad ( wersja pikantna).

Kuchnia estońska
Przewodnik po serach żółtych
Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
Przewodnik po parzeniu białej herbaty - poznaj sposoby, czas i temperaturę dla idealnego naparu!
Daktyle - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
Czy warto jeść podroby? Rodzaje podrobów, kalorie, wartości odżywcze
Enzymy trawienne - charakterystyka i działanie
Burrito, taco, quesadilla, enchilada - czym się różnią? Sprawdź przepisy
Szybka zupa z serka topionego
Kawowa rolada bezowa z advocatem
Polędwiczki w piwie z jabłkami i rodzynkami
Grillowane ziemniaki
Koperty z jabłkiem
Krusztadki ziemniaczane
Placek orzechowy w cieście francuskim
Rosół z szafranemZałożenia - dieta makrobiotyczna: Metodę makrobiotyczną opracował w roku 1911 George Oshawa. Dieta ta czerpie ze starożytnych zasad chińskiej medycyny (rękopisy wschodnie). Żywność dzieli się na Yin (odprężająca i chłodząca, reprezentuje pierwiastek żeński. Jest energią skierowaną na zewnątrz, czego rezultatem jest ekspansja i rozluźnienie,... WIĘCEJ