Witam wszystkich. Mam pytanie do osób które przeszły covid. Czy u Was też nasilily się wykwity po chorobie?
Forum dyskusyjne
Forum - Ogólnie o zdrowiu
powrót
Łuszczyca po covidzie
|
|
Tak miałam wysyp po covidzie ale szybko udało mi się z niego wyjść. Mój sposób kilka dni sorion później Ziaja balsam z oliwą z oliwek i żel do mycia jak dla mnie rewelacja .
Tak miałam wysyp po covidzie ale szybko udało mi się z niego wyjść. Mój sposób kilka dni sorion później Ziaja balsam z oliwą z oliwek i żel do mycia jak dla mnie rewelacja .
Jeśli chodzi o głowę to stosowałam na nia dedykowaną serię Psorisel:
I również bardzo pomogło. Polecam wypróbować.
Łooo, szczerze mówiąc nie wiedziałam, że można mieć łuszczyce pocovidową. Ja to po covidzie miałam bardzo osłabione włosy.
Szukasz najlepszych kremów na zmarszczki? Sprawdź nasz serwis https://lepszaforma.pl/krem-na-zmarszczki-eternelle
Ja nigdy nie miałam Covida (albo o tym nie wiem - nikt w mojej rodzinie nawet nie zauważyłby, że jest jakiś wirus jakby nie było tego obowiązku noszenia masek), a łuszczycę mam od kilku lat i nic nie pomaga. Stosowałam różne kremy, maści, nawet takie od lekarza i nic nie pomaga. Mam takie miejsca, że po jakimś czasie samo zniknęło, a w niektórych mam od kilku lat i nie da się nic zrobić.
Przy łuszczycy pomaga balsam kokosowy Pahwash mega nawilza , pomoże tez na zmiany skórne, dla mnie doskonały do pielęgnacji ciała