Cześć, szukam aplikacji, dzięki której będę mogła zapisać się na konsultację z lekarzem. Moje dziecko często choruje i w razie potrzeby chcę mieć dostęp do lekarzy aby zasięgnąć porady.
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
Cześć, szukam aplikacji, dzięki której będę mogła zapisać się na konsultację z lekarzem. Moje dziecko często choruje i w razie potrzeby chcę mieć dostęp do lekarzy aby zasięgnąć porady.
|
|
Ja już od kilku miesięcy korzystam z aplikacji MojeZdrowie24 i póki co sprawdza mi się świetnie. Sama aplikacja jest wygodna i prosta w obsłudze. PolecamCześć, szukam aplikacji, dzięki której będę mogła zapisać się na konsultację z lekarzem. Moje dziecko często choruje i w razie potrzeby chcę mieć dostęp do lekarzy aby zasięgnąć porady.
Ja już od kilku miesięcy korzystam z aplikacji MojeZdrowie24 i póki co sprawdza mi się świetnie. Sama aplikacja jest wygodna i prosta w obsłudze. PolecamSuper, o taką właśnie aplikację mi chodziło, a czy jest ona może dostępna w AppStore?
Super, o taką właśnie aplikację mi chodziło, a czy jest ona może dostępna w AppStore?Tak, sama mam iPhone i korzystam z tej aplikacji już od dobrych paru miesięcy
Tak, sama mam iPhone i korzystam z tej aplikacji już od dobrych paru miesięcy
Świetnie, a czy wybór lekarzy specjalistów jest duży, nie ma problemów z terminami?
Świetnie, a czy wybór lekarzy specjalistów jest duży, nie ma problemów z terminami?
Wybór specjalistów jest na prawdę duży, terminów tez jest sporo do wyboru.
Tak, jako osoba nagminnie umawiająca się na wizyty na ostatnią chwilę mogę śmiało potwierdzić, że w aplikacji MojeZdrowie24 nie ma z tym problemu.A czy rejestracja w tej aplikacji jest darmowa?![]()
A czy rejestracja w tej aplikacji jest darmowa?Tak tak, rejestracja w aplikacji jest darmowa.
Założenia - dieta japońska: Dieta japońska według autorów książki Naomi Moriyamy i Williama Doyle'a ma ambicję zrewolucjonizować przyzwyczajenia żywieniowe dzięki nauce, jak delektować się jedzeniem. To właśnie w Japonii, w porównaniu z innymi uprzemysłowionymi krajami, jest najmniej osób otyłych (stanowią one zaledwie 4% ludności, w USA otyła... WIĘCEJ