
Dania mięsne
Soczyste potrawy na bazie mięsa w wielu odsłonach

Dania rybne i owoce morza
Skarby wód podane w niebanalny sposób

Dania warzywne (wegetariańskie)
Jarskie dania na ciepło i na zimno

Dania świąteczne
Potrawy na Wielkanoc, Boże Narodzenie i inne święta

Potrawy z grilla
Najlepsze dania i potrawy z grilla - szaszłyki, mięsa, warzywa

Sosy i dipy
Dyskretne akcenty uświetniające smak Twoich dań

Zupy
Delikatne kremy, gęste zupy i inne płynne pyszności

Przystawki i zakąski
Małe co nieco na dobry początek

Sałatki i surówki
Kolorowe, mięsne, wegetariańskie - sałatki i surówki na każdą okazję

Drinki i napoje
Kolorowe, ciepłe lub orzeźwiające na każdą okazję, bez i z alkoholem

Ciasta i desery
Zniewalające desery, ciasta i ciasteczka czyli słodkie pychotki

DODAJ PRZEPIS
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
POPULARNE ARTYKUŁY
Przegląd rosyjskich deserów
Zmywarko wyparzarka gastronomiczna - dlaczego potrzebujesz tego urządzenia
Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
Kuchnia mongolska
Burrito, taco, quesadilla, enchilada - czym się różnią? Sprawdź przepisy
Zdrowa kawa - jak ją przygotować?
Przegląd greckich deserów
Kuchnia marokańska
POPULARNE PRZEPISY
Zapiekanka mazurska
Ziemniaki obierz, pokrój w 0,5-centymetrowe plastry i lekko podgotuj....
Sos ze świeżych zielonek
Umyte, odsączone z wody zielonki (gąski) bardzo drobno siekamy. Na maśle...
Kawowa rolada bezowa z advocatem
Białka ubij ze szczyptą soli na sztywną pianę. Pod koniec ubijania...
Pieczone pierożki z kurkowym nadzieniem
Kurki rozmroź, osącz, osusz i drobno pokrój. Cebulę obierz, posiekaj i...
Zupa kalafiorowa z czosnkowymi grzankami
Mięso umyj, włóż do garnka i zalej 3 litrami wody. Zagotuj. Następnie...
Rosół z szafranem
Kości i mięso opłukać i wstawić do gotowania w zimnej, osolonej wodzie....
Zrazy rybne
Filety umyj, osusz, skrop sokiem z cytryny i oprósz solą i pieprzem. Z...
Tarta z jabłkami i dżemem morelowym
Mąkę przesiej do miski. Dodaj zimne masło, cukier i cukier wanilinowy...
CZY WIESZ, ŻE
Podczas przetwarzania mięsa (smażenia, pieczenia czy duszenia) stosowanie ziół takich jak rozmaryn, tymianek czy szałwia zmniejsza tworzenie się w mięsie szkodliwych amin heterocyklicznych. Podobne działanie ma stosowanie czosnku.
OSTATNIO NA FORUM
Jakie kroki podjąć, aby lepiej się odżywiać? »dalula Bez informacji ile kcal przyjmujesz to żaden random ci nie pomoże, stres i...
Łuszczyca skóry głowy – same maści wystarczą, czy trzeba coś więcej? »dalula Czy przy łuszczycy skóry głowy wystarczy leczenie maściami, czy trzeba...
LOSOWA DIETA
Dieta 1200 kcalZałożenia - dieta 1200 kcal: Jak sama nazwa wskazuje dostarcza dziennie 1200 kcal (a więc poniżej dziennego zapotrzebowania). Sekret tej diety to spożywanie niedużych porcji, jedzonych pięć razy w ciągu dnia, co trzy godziny o tej samej porze, co pozwala na oszukanie głodu. Dania zawierają odpowiednią ilość pełnowartościowego białka i minerałów. Stosując... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła
Konkurs. Wygraj zestaw wartościowych olejów!