Dania mięsne
Soczyste potrawy na bazie mięsa w wielu odsłonach
Dania rybne i owoce morza
Skarby wód podane w niebanalny sposób
Dania warzywne (wegetariańskie)
Jarskie dania na ciepło i na zimno
Dania świąteczne
Potrawy na Wielkanoc, Boże Narodzenie i inne święta
Potrawy z grilla
Najlepsze dania i potrawy z grilla - szaszłyki, mięsa, warzywa
Sosy i dipy
Dyskretne akcenty uświetniające smak Twoich dań
Zupy
Delikatne kremy, gęste zupy i inne płynne pyszności
Przystawki i zakąski
Małe co nieco na dobry początek
Sałatki i surówki
Kolorowe, mięsne, wegetariańskie - sałatki i surówki na każdą okazję
Drinki i napoje
Kolorowe, ciepłe lub orzeźwiające na każdą okazję, bez i z alkoholem
Ciasta i desery
Zniewalające desery, ciasta i ciasteczka czyli słodkie pychotki
DODAJ PRZEPIS
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
POPULARNE ARTYKUŁY
- Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
- Domowy chleb
- Jadalne kwiaty z twojego ogródka
- Prażone czy smażone? - jest różnica!
- Wygląd kupy wiele mówi o twoim zdrowiu!
- Przewodnik po serach żółtych
- Burrito, taco, quesadilla, enchilada - czym się różnią? Sprawdź przepisy
- Kapusta chińska pak choi - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
POPULARNE PRZEPISY
- Potrawka z indyka z warzywami
Rozpuść połowę masła oraz oleju na dużej patelni, dodaj kotlety z indyka... - Kawowa rolada bezowa z advocatem
Białka ubij ze szczyptą soli na sztywną pianę. Pod koniec ubijania... - Francuski placek mięsny
Szalotki obierz, posiekaj. Boczek pokrój w kostkę. Marchewki umyj,... - Słodka kapusta z grochem
Groch namocz przez noc w wodzie. Kapustę poszatkuj, wrzuć do garnka i... - Sałatka z kurkami, fetą i malinami
Sałaty umyj, osusz i rozłóż na talerzach. Dodaj umyte maliny i... - Domowa grochówka wojskowa
Do garnka wlewamy 2 litry wody, a następnie wrzucamy kości wieprzowe i... - Chrupiące udka z kurczaka
Mięso dokładnie umyj, osusz i oddziel od kości. Pokrój w szerokie... - Sałatka ryżowa z owocami morza
Na patelni rozgrzej łyżkę masła i podsmaż posiekaną cebulę. Następnie...
CZY WIESZ, ŻE
Jabłko jabłku nierówne. Zastanawiacie się dlaczego jedne jabłka po ugryzieniu od razu ciemnieją, a inne nie? Związane jest to z występowaniem w nich witaminy C. Witamina C jako świetny antyutleniacz hamuje proces ciemnienia, którym podlegają jabłka. Ciemnienie związane jest z reakcją z otoczeniem, wpływ na nie ma zarówno światło, jak i temperatura. A zatem im więcej witaminy C zawiera jabłko, tym wolniej podlega temu procesowi i na odwrót. Jeśli jabłko długo pozostaje jasne, oznacza to, iż jest dobrym źródłem witaminy C.
LOSOWA DIETA
Dieta w przewlekłej niewydolności układu krążeniaZałożenia - dieta w przewlekłej niewydolności układu krążenia: Przewlekła niewydolność układu krążenia to choroba, w której serce w całości, albo jedna z jego komór, nie jest w stanie wykonywać pracy skurczowo-rozkurczowej. W zależności od stopnia zaawansowania choroby obserwuje się przyspieszenie rytmu serca, zaburzenia wartości ciśnienia... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła