Przygotowanie:
Kuchnia:
afrykańska
Poziom trudności:
Kaloryczność porcji:
1 porcja dla: 2 osób
Składniki
1 sztuka duży dojrzały ananas
cukier puder do posypania
1/2 szklanki porto (ruby port)
orzechy nerkowca do posypania
|
|
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
Przygotowanie:
Kuchnia:
afrykańska
Poziom trudności:
Kaloryczność porcji:
1 porcja dla: 2 osób
|
|
Oceń przepis:
Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0
Producent: Helio
W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t
Julie M. Simon
Wydawnictwo: Vital
Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper
Założenia - dieta Dieta Magdaleny Stużyńskiej: Dostałam od koleżanki przepis na dietę księżycową. Spojrzałam i... schowałam do szuflady. Przypomniałam sobie o nim po latach, gdy zdarzyło mi się przybrać na wadze. Postanowiłam wypróbować tę dietę. Rezultaty były zaskakujące - bez wielkiego wysiłku schudłam 5 kilogramów. Podpowiadam: tę dietę... WIĘCEJ