Przygotowanie:
Kuchnia:
austriacka
Poziom trudności:
Kaloryczność porcji:
1 porcja dla: 4 osób
Składniki
- 18 dag mąki
- 10 dag masła
- 5 dag cukru pudru
- 1 sztuka żółtko
- 5 dag zmielonych migdałów do posypania: cukier puder wymieszany z cukrem waniliowym
|
|
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
Przygotowanie:
Kuchnia:
austriacka
Poziom trudności:
Kaloryczność porcji:
1 porcja dla: 4 osób
|
|
Oceń przepis:
Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0
Producent: Helio
W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t
Julie M. Simon
Wydawnictwo: Vital
Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper
Założenia - dieta w refluksie: Na refluks żołądkowo - przełykowy cierpi przynajmniej raz w miesiącu około 15% ludzi. Nieprzyjemne dolegliwości można złagodzić właściwym odżywianiem. Do charakterystycznych objawów tej choroby należy zgaga odczuwana jako pieczenie lub palenie w okolicy górnej przełyku, za mostkiem lub w dołku podsercowym. Sok... WIĘCEJ