Przygotowanie:
Kuchnia:
tajlandzka
Poziom trudności:
Kaloryczność porcji:
1 porcja dla: 4 osób
Składniki
4 sztuki pomarańcze
niepełna szklanka (22 dag) cukru
1.5 szklanek wody
1 łyżeczka wody różanej
|
|
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5861
Przygotowanie:
Kuchnia:
tajlandzka
Poziom trudności:
Kaloryczność porcji:
1 porcja dla: 4 osób
|
|
Oceń przepis:
Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0
Producent: Helio
W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t
Mike Dow
Wydawnictwo: Vital
Czy wiesz, że mając zacukrzony mózg możesz być bardziej podatny na choroby? Współczesna dieta, która obecnie jest przepełniona cukrem i tłuszczami trans (złymi tłuszczami), to niestety dro
Założenia diety Andersona: Opracował ją dietetyk z uniwersytetu w Los Angeles, Henry L. N. Anderson. Jest to również jedna z diet nie łączenia. Jej zwolennicy twierdzą, że przyczyną tycia jest nieprawidłowo zestawiony jadłospis. Trzeba jednak w niewielkim stopniu wieczorem pilnować liczby kalorii, a także przestrzegać pewnych reguł. Od północy do 12.00... WIĘCEJ