Przygotowanie:
Kuchnia:
tajlandzka
Poziom trudności:
Kaloryczność porcji:
1 porcja dla: 4 osób
Składniki
- 4 sztuki pomarańcze
- niepełna szklanka (22 dag) cukru
- 1.5 szklanek wody
- 1 łyżeczka wody różanej
|
|
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
Przygotowanie:
Kuchnia:
tajlandzka
Poziom trudności:
Kaloryczność porcji:
1 porcja dla: 4 osób
|
|
Oceń przepis:
Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0
Producent: Helio
W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t
Julie M. Simon
Wydawnictwo: Vital
Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper
Założenia - dieta 1500 kcal: Dobrze skomponowana dieta musi dostarczać nam minimum niezbędnych dla organizmu składników odżywczych, a jej proporcje między białkami węglowodanami i tłuszczami powinny umożliwiać spalanie nadmiaru tkanki tłuszczowej. Tylko zdrowe diety pozwalają na to, by nie wyniszczając organizmu skutecznie pozbyć się zbędnych kilogramów.... WIĘCEJ