Dzisiaj jest: Czwartek, 20.01.2022 Imieniny: Fabiana i Sebastiana



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5862

Deser serowo-miodowy


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne
Podajemy przybrany rurkami waflowymi lub kruchymi ciasteczkami.

1 porcja dla: 2 osób


Składniki

  • 2 opakowania  serek homogenizowany
  • 2 łyżki  śmietana kremówka
  • 1 łyżeczka  cukier
  • 1 łyżeczka  cukier waniliowy
  • 1/3 łyżeczki  cynamon
  • 1/2 sztuki  sok z cytryny
  • 1 łyżka  miód

Sposób przyrządzania:

  1. Składniki deseru umieszczamy w malakserze i na średnich obrotach ubijamy na gęsty, jednolity puch.
  2. Rozkładamy do pucharków, wstawiamy na godzinę lub nieco dłużej do lodówki.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

Posty : 1

Przepisy: 58


Vitalia PL
Zobacz więcej na temat:

przepisy na desery


Oceń przepis:

Średnia ocena: 1.00 Ocen: 1

SONDA


Jaki jest główny powód podjęcia przez Ciebie decyzji o odchudzaniu?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Najlepiej spożyć przed… Najlepiej spożyć przed…

Nicola Temple

Wydawnictwo: Uniwersytetu Jagiellońskiego


Ludzie od wieków przetwarzali jedzenie, gotując, opiekając na ogniu czy poddając procesowi fermentacji. Patrząc jednak na produkty dostępne w supermarkecie, zastanawiamy się, czy obecnie

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE