Dzisiaj jest: Wtorek, 02.06.2020 Imieniny: Erazma i Marianny



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5855

Sałatka z wołowiny


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 500 g  pieczonej wołowiny
  • 500 g  ogórków kiszonych
  • 1 sztuka mały słoiczek chrzanu
  • 2 łyżki  śmietany
  • 1 sztuka słoik śliwek w occie
  • 1 pęczek  szczypiorku

Sposób przyrządzania:

  1. Wołowinę pokrój w cienkie plastry. Ogórki wyjmij z zalewy i pokrój w plasterki. Śliwki odcedź z marynaty.
  2. Chrzan wymieszaj ze śmietaną.
  3. Mięso ułóż na talerzu razem z pokrojonymi ogórkami. Udekoruj śliwkami i sosem chrzanowym.
  4. Szczypiorek umyj, osusz, drobno posiekaj i posyp sałatkę.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

vanilinka

Posty : 17

Przepisy: 627


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Nietolerancja pokarmowa Nietolerancja pokarmowa

Joanna Węglarowicz

Wydawnictwo: Joanna Węglarowicz


Zmagasz się z nietolerancjami pokarmowymi? Dokucza Ci brak możliwości czerpania przyjemności z jedzenia ulubionych potraw? Nie wiesz jak sobie z tym poradzić? Ta książka pomoże Ci zmierzyć

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE