Dzisiaj jest: Poniedziałek, 18.01.2021 Imieniny: Piotra i Małgorzaty



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5860

Sałatka z wołowiny


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 500 g  pieczonej wołowiny
  • 500 g  ogórków kiszonych
  • 1 sztuka mały słoiczek chrzanu
  • 2 łyżki  śmietany
  • 1 sztuka słoik śliwek w occie
  • 1 pęczek  szczypiorku

Sposób przyrządzania:

  1. Wołowinę pokrój w cienkie plastry. Ogórki wyjmij z zalewy i pokrój w plasterki. Śliwki odcedź z marynaty.
  2. Chrzan wymieszaj ze śmietaną.
  3. Mięso ułóż na talerzu razem z pokrojonymi ogórkami. Udekoruj śliwkami i sosem chrzanowym.
  4. Szczypiorek umyj, osusz, drobno posiekaj i posyp sałatkę.
Smacznego!


Źródło przepisu: moja Kuchnia


Przepis dodany przez:

Posty : 17

Przepisy: 627


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony owoc cytrusowy?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Zacukrzony mózg Zacukrzony mózg

Mike Dow

Wydawnictwo: Vital


Czy wiesz, że mając zacukrzony mózg możesz być bardziej podatny na choroby? Współczesna dieta, która obecnie jest przepełniona cukrem i tłuszczami trans (złymi tłuszczami), to niestety dro

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE