Dzisiaj jest: Czwartek, 06.10.2022 Imieniny: Artura i Brunona



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5864

Bułka z grillowanym kurczakiem, papryką i szpinakiem


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 1 - 2 osób


Składniki

  • 1 sztuka bułka
  • 1 sztuka pierś kurczaka
  • ulubione przyprawy
  • 1 łyżeczka  oleju
  • kilka liści szpinaku
  • 1/4 sztuki papryki
  • 1 łyżeczka  keczupu
  • 1 sztuka plasterek sera żółtego
  • kiełki brokułu

Sposób przyrządzania:

  1. Pierś kurczaka natrzyj ulubionymi przyprawami i olejem. Usmaż na patelni grillowej z obu stron.
  2. Bułkę przekrój na pół i podpiecz w tosterze. Dolną część bułki posmaruj keczupem.
  3. Na bułce ułóż ser, liście szpinaku, paprykę pokrojoną w paski, kiełki brokułu i kurczaka. Przykryj górną częścią bułki.
Smacznego!


Źródło przepisu: kuchnia i kropka


Przepis dodany przez:

Posty : 13

Przepisy: 149


Vitalia PL

Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE