Przygotowanie:
Kuchnia:
polska
Poziom trudności:
Kaloryczność porcji:
1 porcja dla: 1 - 2 osób
Składniki
1 sztuka bułka
1 sztuka pierś kurczaka
ulubione przyprawy
1 łyżeczka oleju
kilka liści szpinaku
1/4 sztuki papryki
1 łyżeczka keczupu
1 sztuka plasterek sera żółtego
kiełki brokułu
|
|
Sposób przyrządzania:
- Pierś kurczaka natrzyj ulubionymi przyprawami i olejem. Usmaż na patelni grillowej z obu stron.
- Bułkę przekrój na pół i podpiecz w tosterze. Dolną część bułki posmaruj keczupem.
- Na bułce ułóż ser, liście szpinaku, paprykę pokrojoną w paski, kiełki brokułu i kurczaka. Przykryj górną częścią bułki.
Źródło przepisu: kuchnia i kropka