Dzisiaj jest: Piątek, 24.05.2024 Imieniny: Joanny i Zuzanny



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Roladki drobiowe z serkiem topionym


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 1 opakowanie  sera topionego w plastrach
  • 4 sztuki piersi z kurczaka
  • 1/2 szklanki  bułki tartej
  • 2 sztuki jajka
  • olej do smażenia
  • sól
  • pieprz
  • tymianek

Sposób przyrządzania:

  1. Filety umyj, osusz, przekrój wzdłuż na cienkie kotlety. Każdy rozbij tłuczkiem, oprósz solą, pieprzem oraz tymiankiem.
  2. Na każdym kotlecie połóż plaster sera topionego, zwiń mięso w rulon. Obtocz w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smaż na rumiano na rozgrzanym oleju.
Smacznego!


Źródło przepisu: Moja Kuchnia


Przepis dodany przez:

Posty : 13

Przepisy: 149


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE