Dzisiaj jest: Środa, 08.07.2020 Imieniny: Elżbiety i Prokopa



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5855

Schab w sosie musztardowym


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 5 osób


Składniki

  • 230 g  schabu bez kości
    Marynata
  • 2 łyżki  musztardy francuskiej
  • 2 łyżki  musztardy miodowej
  • 1 łyżka  białego octu winnego
  • 1 łyżka  białego wytrawnego wina
  • 1 sztuka szalotka

Sposób przyrządzania:

  1. Marynata: Szalotkę obierz, pokrój. Musztardy, ocet, wino i cebulę wymieszaj.
  2. Schab w sosie musztardowym: Schab umyj, pokrój w plastry. Mięso przełóż do torebki do gotowania i zalej marynatą musztardową. Odstaw na 15 minut, aby mięso się zamarynowało. Następnie gotuj przez 5 minut. Podawaj z gotowanymi warzywami i ryżem.
Smacznego!


Źródło przepisu: Moja Kuchnia


Przepis dodany przez:

Posty : 14

Przepisy: 301


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Superkoktajle dla zdrowia i urody Superkoktajle dla zdrowia i urody

Katarzyna Błażejewska-Stuhr

Wydawnictwo: Zwierciadło


Superkoktajle to 70 przepisów na pyszne koktajle, wzbogacone o superfoods, czyli produkty o największej zawartości cennych składników odżywczych, witamini minerałów. Spożywając je regularn

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE