Dzisiaj jest: Czwartek, 24.09.2020 Imieniny: Gerarda i Teodora



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5856

Smażona kiełbasa z cebulą i groszkiem


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne
Smażoną kiełbasę z cebulą i groszkiem najlepiej podawać ze świeżym pieczywem. Jest to przepis na szybkie i smaczne danie.

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 300 g  kiełbasa podwawelska
  • 400 g  groszek konserwowy
  • 2 sztuki  cebula
  • 2 łyżki  olej

Sposób przyrządzania:

  1. Kiełbasę pokrój na mniejsze kawałki. Każdy kawałek natnij w kilku miejscach.
  2. Cebulę obierz, pokrój w piórka i zeszklij na rozgrzanym oleju. Następnie dołóż kiełbaski i usmaż.
  3. Pod koniec smażenia dodaj odsączony z zalewy groszek i smaż jeszcze chwilę.
Smacznego!


Źródło przepisu: Moje smaki życia


Przepis dodany przez:

Posty : 13

Przepisy: 117


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Superkoktajle dla zdrowia i urody Superkoktajle dla zdrowia i urody

Katarzyna Błażejewska-Stuhr

Wydawnictwo: Zwierciadło


Superkoktajle to 70 przepisów na pyszne koktajle, wzbogacone o superfoods, czyli produkty o największej zawartości cennych składników odżywczych, witamini minerałów. Spożywając je regularn

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE