Dzisiaj jest: Czwartek, 24.09.2020 Imieniny: Gerarda i Teodora



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5856

Zrazy rybne


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 1 - 2 osób


Składniki

  • 2 sztuki filety rybne
  • sok z 1 cytryny
  • sól
  • 2-3 łyżki  koncentratu pomidorowego
  • 1 łyżka  musztardy
  • 2 sztuki ogórki kiszone
  • 1 sztuka cebula
  • olej
  • natka pietruszki
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Filety umyj, osusz, skrop sokiem z cytryny i oprósz solą i pieprzem. Z jednej strony posmaruj filety koncentratem wymieszanym z musztardą.
  2. Ogórki i obraną cebulę pokrój w cienkie paski i ułóż na posmarowanej sosem pomidorowo-musztardowym powierzchni filetów. Zwiń rybę w ruloniki.
  3. Tak przygotowane zrazy smaż na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron przez 20 minut. Przed podaniem udekoruj natką pietruszki.
Smacznego!


Źródło przepisu: przyślij przepis!


Przepis dodany przez:

Posty : 17

Przepisy: 627


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Superkoktajle dla zdrowia i urody Superkoktajle dla zdrowia i urody

Katarzyna Błażejewska-Stuhr

Wydawnictwo: Zwierciadło


Superkoktajle to 70 przepisów na pyszne koktajle, wzbogacone o superfoods, czyli produkty o największej zawartości cennych składników odżywczych, witamini minerałów. Spożywając je regularn

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE