Dzisiaj jest: Niedziela, 12.07.2020 Imieniny: Jana i Gwalberta



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5856

Kotleciki rybne


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 3 osób


Składniki

  • 500 g  fileta z ryby
  • 1 sztuka cebula
  • 1 sztuka mały pęczek natki pietruszki
  • 2 sztuki jajka
  • bułka tarta
  • 1 łyżka  soku z cytryny
  • sól
  • pieprz
  • olej

Sposób przyrządzania:

  1. Rybę umyj, osusz, zmiel w maszynce do mięsa. Dodaj posiekaną cebulę i natkę pietruszki, sok z cytryny, jajka i bułkę tartą. Dopraw do smaku solą oraz pieprzem i wyrób na gładką masę.
  2. Z masy formuj kulki i lekko je zgnieć. Obtocz w bułce tartej i smaż na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.
Smacznego!


Źródło przepisu: Kuchnia i kropka


Przepis dodany przez:

Posty : 14

Przepisy: 301


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Superkoktajle dla zdrowia i urody Superkoktajle dla zdrowia i urody

Katarzyna Błażejewska-Stuhr

Wydawnictwo: Zwierciadło


Superkoktajle to 70 przepisów na pyszne koktajle, wzbogacone o superfoods, czyli produkty o największej zawartości cennych składników odżywczych, witamini minerałów. Spożywając je regularn

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE