Dzisiaj jest: Poniedziałek, 30.01.2023 Imieniny: Macieja i Martyny



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5864

Łosoś pod serową pierzynką


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 1 - 2 osób


Składniki

  • kawałek łososia norweskiego
  • sos teriyaki do marynowania
  • 100 g  żółtego sera
  • sól
  • pieprz
  • oliwa

Sposób przyrządzania:

  1. Łososia marynuj w sosie teriyaki przez całą noc. Wyjmuj i susz ręcznikiem papierowym. Ser zetrzyj na tarce o dużych oczkach, posyp łososia.
  2. Rybę przełóż do nasmarowanego oliwą naczynia żaroodpornego. Piecz 20 minut w 180 st. C. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Smacznego!


Źródło przepisu: Przyślij przepis


Przepis dodany przez:

Posty : 13

Przepisy: 217


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE