Dzisiaj jest: Czwartek, 28.05.2020 Imieniny: Augustyna i Jaromira



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5855

Ślimaki po burgundzku


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

francuska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne
Ślimaki po burgundzku to mięso ze ślimaków z dodatkiem masła czosnkowo-ziołowego.

1 porcja dla: 1 - 2 osób


Składniki

  • 1 opakowanie  ślimaki
    po burgundzku
  • 1 sztuka  bagietka
    francuska

Sposób przyrządzania:

  1. Ślimaki wyjmij z opakowania i bez rozmrażania włóż je do nagrzanego do 180 st. C piekarnika. Piecz 12 minut, aż masło zacznie się gotować i pojawią się w nim pęcherzyki powietrza.
  2. Bagietkę pokrój w ukośne kromki i podawaj jako dodatek do ślimaków.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

Bunny

Posty : 8

Przepisy: 59


Oceń przepis:

Średnia ocena: 2.50 Ocen: 2

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Nietolerancja pokarmowa Nietolerancja pokarmowa

Joanna Węglarowicz

Wydawnictwo: Joanna Węglarowicz


Zmagasz się z nietolerancjami pokarmowymi? Dokucza Ci brak możliwości czerpania przyjemności z jedzenia ulubionych potraw? Nie wiesz jak sobie z tym poradzić? Ta książka pomoże Ci zmierzyć

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE