Dzisiaj jest: Czwartek, 29.09.2022 Imieniny: Michała i Michaliny



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5864

Mintaj zapiekany z cebulką


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 1 - 2 osób


Składniki

  • 2 sztuki filety z mintaja
  • majeranek
  • sól
  • pieprz
  • sok z cytryny
  • cebula

Sposób przyrządzania:

  1. Filety rozmroź, oprósz solą, pieprzem i majerankiem. Cebulę obierz, pokrój w piórka i obłóż nią filety.
  2. Rybę z cebulą zawiń w folię aluminiową i piecz 20 minut w 180 st. C. Po tym czasie rozwiń folię, by woda odparowała i piecz jeszcze 3 minuty. Podawaj skropione sokiem z cytryny.
Smacznego!


Źródło przepisu: Przyslij przepis


Przepis dodany przez:

Posty : 12

Przepisy: 182


Vitalia PL

Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE