Dzisiaj jest: Czwartek, 25.04.2024 Imieniny: Marka i Jarosława



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Tatar ze śledzia z papryką


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 4 sztuki filety śledziowe matiasy
  • 2 sztuki ogórki małosolne
  • 1 sztuka czerwona cebula
  • 3 sztuki grzybki marynowane
  • 1/4 sztuki czerwonej papryki
  • 1/4 sztuki żółtej papryki
  • 2 sztuki jajka
  • 3 łyżki  oleju
  • sok z cytryny
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Śledzie namocz w zimnej wodzie, osącz i pokrój w kostkę.
  2. Cebulę, ogórki i grzybki posiekaj. Paprykę pokrój w drobną kostkę. Warzywa połącz ze śledziami, ugotowanymi posiekanym jajkami. Dopraw do smaku sokiem z cytryny i pieprzem. Wymieszaj.
Smacznego!


Źródło przepisu: Twój poradnik i kropka


Przepis dodany przez:

Posty : 12

Przepisy: 182


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE