Dzisiaj jest: Piątek, 07.08.2020 Imieniny: Doroty i Kajetana



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5856

Tatar ze śledzia z papryką


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 4 sztuki filety śledziowe matiasy
  • 2 sztuki ogórki małosolne
  • 1 sztuka czerwona cebula
  • 3 sztuki grzybki marynowane
  • 1/4 sztuki czerwonej papryki
  • 1/4 sztuki żółtej papryki
  • 2 sztuki jajka
  • 3 łyżki  oleju
  • sok z cytryny
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Śledzie namocz w zimnej wodzie, osącz i pokrój w kostkę.
  2. Cebulę, ogórki i grzybki posiekaj. Paprykę pokrój w drobną kostkę. Warzywa połącz ze śledziami, ugotowanymi posiekanym jajkami. Dopraw do smaku sokiem z cytryny i pieprzem. Wymieszaj.
Smacznego!


Źródło przepisu: Twój poradnik i kropka


Przepis dodany przez:

Posty : 12

Przepisy: 182


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Superkoktajle dla zdrowia i urody Superkoktajle dla zdrowia i urody

Katarzyna Błażejewska-Stuhr

Wydawnictwo: Zwierciadło


Superkoktajle to 70 przepisów na pyszne koktajle, wzbogacone o superfoods, czyli produkty o największej zawartości cennych składników odżywczych, witamini minerałów. Spożywając je regularn

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE