Dzisiaj jest: Piątek, 23.10.2020 Imieniny: Teodora i Seweryna



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5856

Hiszpańskie zielone oliwki z miodem, słodkim sokiem pomarańczowym i selerem


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

hiszpańska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 3 - 4 osób


Składniki

  • hiszpańskie zielone oliwki,
  • oliwa z oliwek,
  • miód.
  • świeżo wyciśnięty sok z pomarańczy,
  • drobno posiekany seler,
  • starta skórka limonki,
  • odrobina soli morskiej

Sposób przyrządzania:

  • Pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej, by wszystkie smaki dobrze się wymieszały.
  • Smacznego !


    Źródło przepisu: Natalia Szymczak


    Przepis dodany przez:

    Posty : 0

    Przepisy: 32


    Oceń przepis:

    Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

    SONDA


    Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


    Archiwum sond »

    NOWOŚCI PRODUKTOWE

    Czereśnie suszone Czereśnie suszone

    Producent: Helio


    W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

    WIĘCEJ



    NOWOŚCI PRODUKTOWE

    NOWOŚCI WYDAWNICZE

    Superkoktajle dla zdrowia i urody Superkoktajle dla zdrowia i urody

    Katarzyna Błażejewska-Stuhr

    Wydawnictwo: Zwierciadło


    Superkoktajle to 70 przepisów na pyszne koktajle, wzbogacone o superfoods, czyli produkty o największej zawartości cennych składników odżywczych, witamini minerałów. Spożywając je regularn

    WIĘCEJ



    NOWOŚCI WYDAWNICZE