Dzisiaj jest: Czwartek, 07.11.2024 Imieniny: Antoniego i Ernesta



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Kotlety z jaj


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

inna

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 6 sztuk jaj
  • mleko
  • bułka
  • cebula
  • 1 łyżka  tartej bułki
  • tłuszcz
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Bułkę namoczyć w mleku, 5 jaj ugotować i zmielić wraz z wyciśniętą bułką. Dodać posiekaną i podsmażoną cebulę, sól, pieprz, wbić surowe jajo i wymieszać.
  2. Uformować kotlety. Obtaczać w bułce tartej i smażyć.
Smacznego !


Źródło przepisu: książka przepisy czytelników


Przepis dodany przez:

Posty : 0

Przepisy: 131


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE