Dzisiaj jest: Wtorek, 21.09.2021 Imieniny: Hipolita i Mateusza



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5861

Duszony por z selerem naciowym


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 1 - 2 osób


Składniki

  • 4 sztuki łodygi selera naciowego
  • 1 sztuka por
  • 2 łyżki  przecieru pomidorowego
  • 1/2 sztuki pęczka natki pietruszki
  • sól
  • pieprz
  • olej

Sposób przyrządzania:

  1. Seler naciowy i por umyj, osusz i pokrój w paski. Podsmaż na rozgrzanym oleju. Następnie dodaj przecier pomidorowy. Duś do miękkości. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem posyp danie posiekaną natką pietruszki.
Smacznego!


Źródło przepisu: Kuchnia i kropka


Przepis dodany przez:

Posty : 13

Przepisy: 250


Vitalia PL

Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony owoc cytrusowy?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Przyprawy, które leczą Przyprawy, które leczą

Karolina i Maciej Szaciłło

Wydawnictwo: Zwierciadło


Czy wiesz jak wielka siła tkwi w przyprawach i ziołach? "Przyprawy, które leczą. Lecznicza moc natury” to bezcenna publikacja zgranego duetu specjalistów od zdrowego odżywiania i ekologicz

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE