Dzisiaj jest: Sobota, 08.08.2020 Imieniny: Emila i Cyryla



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5856

Omlet wiosenny


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 3 osób


Składniki

  • 5 sztuk jajek
  • 1 łyżka  masła
  • posiekany szczypiorek
  • kilka rzodkiewek
  • zielona sałata
  • natka pietruszki
  • sól

Sposób przyrządzania:

  1. Jajka umyj, wbij do miski i rozkłóć widelcem, dodając 2 łyżki wody i sól. Do uzyskanej masy wsyp posiekany szczypiorek i natkę pietruszki.
  2. Masę wylej na rozgrzane na patelni masło, usmaż omlet i zwiń go.
  3. Gotowy omlet przełóż na talerz. Przed podaniem udekoruj danie plasterkami rzodkiewek i sałatą.
Smacznego!


Źródło przepisu: Potrawy z jajek


Przepis dodany przez:

Posty : 13

Przepisy: 250


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Superkoktajle dla zdrowia i urody Superkoktajle dla zdrowia i urody

Katarzyna Błażejewska-Stuhr

Wydawnictwo: Zwierciadło


Superkoktajle to 70 przepisów na pyszne koktajle, wzbogacone o superfoods, czyli produkty o największej zawartości cennych składników odżywczych, witamini minerałów. Spożywając je regularn

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE