Dzisiaj jest: Sobota, 12.10.2024 Imieniny: Eustachego i Maksymiliana



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Śmietankowy twarożek z rzodkiewką


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 250 g  białego półtłustego sera
  • 3 łyżki  śmietany 18%
  • 3 sztuki płaskie łyżeczki czubrycy
  • 3 sztuki rzodkiewki
  • sól

Sposób przyrządzania:

  1. Rzodkiewki umyj, osusz i drobno posiekaj. Twarożek rozgnieć widelcem. Dodaj do niego śmietanę i czubryce. Dokładnie wymieszaj. Następnie dorzuć rzodkiewkę i dopraw do smaku solą. Ponownie wymieszaj. Podawaj ze świeżym pieczywem.
Smacznego!


Źródło przepisu: Przyslij przepis


Przepis dodany przez:

Posty : 13

Przepisy: 250


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE