Dzisiaj jest: Środa, 12.08.2020 Imieniny: Klary i Hilarego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5856

Ziemniaki na słono


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 3 - 5 osób


Składniki

  • 75 dag  ziemniaków
  • 1 pęczek  koperku
  • 25 ml  oliwy
  • 10 dag  orzeszków ziemnych prażonych solonych
  • sól

Sposób przyrządzania:

  1. Ziemniaki obierz, umyj i ugotuj w lekko osolonej wodzie. Odcedź, ostudź i pokrój w kostkę.
  2. Orzeszki drobno posiekaj. Dodaj je do ziemniaków i wymieszaj. Koperek umyj, osusz i drobno posiekaj. Posyp nim ziemniaki.
  3. Polej ziemniaki oliwą i delikatnie wymieszaj.
Smacznego!


Źródło przepisu: przyślij przepis!


Przepis dodany przez:

Posty : 17

Przepisy: 627


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Superkoktajle dla zdrowia i urody Superkoktajle dla zdrowia i urody

Katarzyna Błażejewska-Stuhr

Wydawnictwo: Zwierciadło


Superkoktajle to 70 przepisów na pyszne koktajle, wzbogacone o superfoods, czyli produkty o największej zawartości cennych składników odżywczych, witamini minerałów. Spożywając je regularn

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE