
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5864
POPULARNE ARTYKUŁY
Ocet winny, balsamiczny, jabłkowy ..., który wybrać?
Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
5 najczęstszych błędów popełnianych przy duszeniu mięsa
Ziemniaki - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
Wątróbka - czy jest zdrowa? Kalorie i wartości odżywcze
Tortilla, maca, pita... Czym się różnią?
Wygląd kupy wiele mówi o twoim zdrowiu!
Przewodnik po serach żółtych
POPULARNE PRZEPISY
Leczo z ziemniakami
Papryki umyj, usuń nasiona i pokrój w paski. Czosnek obierz i przeciśnij...Zupa krewetkowa
Zagotuj mleko kokosowe i dodaj słodką paprykę, posiekane drobno...Sałatka z tortellini, fetą i suszonymi pomidorami
Tortellini ugotuj al dente według przepisu na opakowaniu. Ogórek umyj i...Kluseczki z cukinii
Cukinie umyj, osusz. Zetrzyj na tarce o dużych oczkach i oprósz solą....Zupa serowo-pieczarkowa z pulpecikami
Mięso mielone połącz z posiekaną cebulą, 1 jajkiem, bułką tartą oraz...Makaron ze szpinakiem i serkiem topionym
Makaron ugotuj w lekko osolonej wodzie. Odcedź na cedzaku. Na rozgrzany...Zupa parzucha
Warzywa umyj i obierz. Marchew, pietruszkę i seler pokrój w kostkę. Por...Zupa jarzynowa na żeberkach
Marchew i ziemniaki obierz, umyj i pokrój w kostkę. Paprykę umyj, usuń...
CZY WIESZ, ŻE
Różne kolory papryki nie wpływają tylko na różnice w smaku, ale i na właściwości, ponieważ każdy kolor to zupełnie inne dobro dla naszego organizmu. Papryka żółta i pomarańczowa dostarczą nam dużo luteiny, czuwającej nad zdrowiem naszych oczu. Papryka czerwona zaopatruje organizm w beta-karoten, odpowiedzialny za piękną, zdrową i promienna cerę. Oczywiście jest również bogata w witaminę C. Papryka zielona zawiera najmniej kalorii, a przy tym ogrom kwasu foliowego i witaminy E, zwanej potocznie "witaminą młodości". Dobrze wpływa na układ nerwowy i działa krwiotwórczo.
OSTATNIO NA FORUM
Tabletki na libido »Baili Jest tak jak pisze tutaj koleżanka powyżej. Jesli facet nie ma ochoty na seks...
LOSOWA DIETA
Dieta fioletowaZałożenia - dieta fioletowa: Kolor fioletowy - oczyszcza organizm, wzmacnia w stanach chorobowych, zwłaszcza przy wszelkiego rodzaju zapaleniach. Korzystnie działa na kości, pomaga pohamować nadmierny apetyt. Ponadto ułatwia zaśnięcie. Produkty zalecane w diecie fioletowej: - niełuskane zboża, - bakłażany, - karczochy, - czarne... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła