Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
POPULARNE ARTYKUŁY
Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
Przegląd rosyjskich deserów
Zdrowa kawa - jak ją przygotować?
Co się dzieje w organizmie, kiedy spożywamy tylko dwa posiłki dziennie?
Wątróbka - czy jest zdrowa? Kalorie i wartości odżywcze
Zmywarko wyparzarka gastronomiczna - dlaczego potrzebujesz tego urządzenia
Jak prawidłowo przechowywać żywność?
Czy warto jeść podroby? Rodzaje podrobów, kalorie, wartości odżywcze
POPULARNE PRZEPISY
Sos ze świeżych zielonek
Umyte, odsączone z wody zielonki (gąski) bardzo drobno siekamy. Na maśle...
Zrazy rybne
Filety umyj, osusz, skrop sokiem z cytryny i oprósz solą i pieprzem. Z...
Jajecznica na grzankach
Kromki ułóż na desce, wytnij w ich środkach koła za pomocą szklanki....
Potrawka z indyka z warzywami
Rozpuść połowę masła oraz oleju na dużej patelni, dodaj kotlety z indyka...
Kawowa rolada bezowa z advocatem
Białka ubij ze szczyptą soli na sztywną pianę. Pod koniec ubijania...
Makaron ryżowy z krewetkami i kurczakiem
Paprykę umyj, oczyść z nasion i pokrój w cienkie paski. Podsmaż na...
Ciasto z krówką i ze słonecznikiem
Białka oddziel od żółtek. Z białka ubij pianę, dodaj cukier, żółtka i...
Łosoś w galarecie
Do garnka wlej 2 litry wody, włóż włoszczyznę, listek laurowy i ziele...
CZY WIESZ, ŻE
Zielone i białe szparagi to najpopularniejsze odmiany szparagów. Zielone szparagi są bardziej delikatne i nie wymagają dodatkowej obróbki przed gotowaniem - wystarczy je tylko umyć i ewentualnie odciąć zdrewniałe końcówki. Białe natomiast należy obrać przed przygotowaniem, inaczej będą łykowate. Różnicę możemy zauważyć także jeszcze przed trafieniem ich do sklepu - białe szparagi, rosnąc, przysypane są ziemią, natomiast zielone wyrastają na powierzchnię.
OSTATNIO NA FORUM
Łuszczyca skóry głowy – same maści wystarczą, czy trzeba coś więcej? »dalula Czy przy łuszczycy skóry głowy wystarczy leczenie maściami, czy trzeba...
LOSOWA DIETA
Dieta koktajlowaZałożenia - dieta koktajlowa: Dieta oparta jest na koktajlach: - neutralnym: wymieszać 2 łyżki błyskawicznych płatków owsianych z 175 ml maślanki - słodkim: wymieszać 8 dag rozmrożonych malinz 2 łyżkami błyskawicznych płatków owsianych, łyżeczką soku pomarańczowego i 175 ml maślanki. Posłodzić słodzikiem. - pikantnym: 8 dag ogórka drobno... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła
Konkurs. Wygraj zestaw wartościowych olejów!