Dania mięsne
Soczyste potrawy na bazie mięsa w wielu odsłonach
Dania rybne i owoce morza
Skarby wód podane w niebanalny sposób
Dania warzywne (wegetariańskie)
Jarskie dania na ciepło i na zimno
Dania świąteczne
Potrawy na Wielkanoc, Boże Narodzenie i inne święta
Potrawy z grilla
Najlepsze dania i potrawy z grilla - szaszłyki, mięsa, warzywa
Sosy i dipy
Dyskretne akcenty uświetniające smak Twoich dań
Zupy
Delikatne kremy, gęste zupy i inne płynne pyszności
Przystawki i zakąski
Małe co nieco na dobry początek
Sałatki i surówki
Kolorowe, mięsne, wegetariańskie - sałatki i surówki na każdą okazję
Drinki i napoje
Kolorowe, ciepłe lub orzeźwiające na każdą okazję, bez i z alkoholem
Ciasta i desery
Zniewalające desery, ciasta i ciasteczka czyli słodkie pychotki
DODAJ PRZEPIS

Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5864
POPULARNE ARTYKUŁY
Ocet winny, balsamiczny, jabłkowy ..., który wybrać?
Ziemniaki - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
Wygląd kupy wiele mówi o twoim zdrowiu!
Tortilla, maca, pita... Czym się różnią?
Słonecznik - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
Wątróbka - czy jest zdrowa? Kalorie i wartości odżywcze
5 najczęstszych błędów popełnianych przy duszeniu mięsa
Bezglutenowe potrawy - 10 prostych dań bez glutenu
POPULARNE PRZEPISY
Leczo z ziemniakami
Papryki umyj, usuń nasiona i pokrój w paski. Czosnek obierz i przeciśnij...Zupa krewetkowa
Zagotuj mleko kokosowe i dodaj słodką paprykę, posiekane drobno...Duńska remulada
Do serka topionego dodać majonez, śmietanę i musztardę. Dodać również...Makaron ze szpinakiem i serkiem topionym
Makaron ugotuj w lekko osolonej wodzie. Odcedź na cedzaku. Na rozgrzany...Kluseczki z cukinii
Cukinie umyj, osusz. Zetrzyj na tarce o dużych oczkach i oprósz solą....Zupa serowo-pieczarkowa z pulpecikami
Mięso mielone połącz z posiekaną cebulą, 1 jajkiem, bułką tartą oraz...Leczo z jajkami i kiełbasą
Cebule obierz i pokrój w ósemki. Kiełbasy obierz ze skórki i pokrój w...Sałatka z kalafiorem i papryką
Kalafiora podziel na różyczki, ugotuj w osolonej wodzie i przestudź....
CZY WIESZ, ŻE
Sałatki, które najczęściej jemy w porze obiadowej powinny być zawsze z dodatkiem zawierającym tłuszcz. I wcale nie chodzi tu o mięso, ale o to, co dodajemy do naszych sałatek. Warzywa i owoce, z których składają się sałatki zawierają w sobie zarówno witaminy rozpuszczalne w wodzie, jak i tłuszczach, dlatego ważne jest, aby dodawać do sałatek oliwę, jogurt czy też olej - oczywiście w nieznacznych ilościach, żeby nie zwiększać dodatkowo kaloryczności, ale po to, by witaminy A, D, E i K - czyli te rozpuszczalne właśnie w tłuszczach, były dla nas lepiej przyswajalne.
OSTATNIO NA FORUM
Tabletki na libido »bastra Nie brałam takich tabletek ale czytałam opinie i wiele dziewczyn poleca...
Zachcianki przy menopauzie »bastra Zachcianki żywieniowe przy meno - chciałam Was zapytać czy też miewacie...
LOSOWA DIETA
Dieta Anny PowierzyZałożenia - dieta Anny Powierzy: Prowadzę nieregularny tryb życia i nie zawsze mogę jadać racjonalnie, więc uznałam, że od czasu do czasu warto oczyścić organizm. Dietę poleciła mi znajoma dietetyczka. Raz w miesiącu, przez jeden dzień, piję soki z buraka, selera, grejpfruta, kiwi, pomarańczy i gruszki. Do tego, żeby nie czuć głodu, wypijam mnóstwo wody... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła