
Dania mięsne
Soczyste potrawy na bazie mięsa w wielu odsłonach

Dania rybne i owoce morza
Skarby wód podane w niebanalny sposób

Dania warzywne (wegetariańskie)
Jarskie dania na ciepło i na zimno

Dania świąteczne
Potrawy na Wielkanoc, Boże Narodzenie i inne święta

Potrawy z grilla
Najlepsze dania i potrawy z grilla - szaszłyki, mięsa, warzywa

Sosy i dipy
Dyskretne akcenty uświetniające smak Twoich dań

Zupy
Delikatne kremy, gęste zupy i inne płynne pyszności

Przystawki i zakąski
Małe co nieco na dobry początek

Sałatki i surówki
Kolorowe, mięsne, wegetariańskie - sałatki i surówki na każdą okazję

Drinki i napoje
Kolorowe, ciepłe lub orzeźwiające na każdą okazję, bez i z alkoholem

Ciasta i desery
Zniewalające desery, ciasta i ciasteczka czyli słodkie pychotki

DODAJ PRZEPIS
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
POPULARNE ARTYKUŁY
Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
Przegląd rosyjskich deserów
Pomysły kulinarne na bataty
Zmywarko wyparzarka gastronomiczna - dlaczego potrzebujesz tego urządzenia
Przegląd greckich deserów
Miłka abisyńska (teff) - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
Jaki nóż elektryczny do kebaba będzie najlepszy? Poradnik
5 najczęstszych błędów popełnianych przy duszeniu mięsa
POPULARNE PRZEPISY
Kawowa rolada bezowa z advocatem
Białka ubij ze szczyptą soli na sztywną pianę. Pod koniec ubijania...
Zrazy rybne
Filety umyj, osusz, skrop sokiem z cytryny i oprósz solą i pieprzem. Z...
Zapiekanka mazurska
Ziemniaki obierz, pokrój w 0,5-centymetrowe plastry i lekko podgotuj....
Domowa grochówka wojskowa
Do garnka wlewamy 2 litry wody, a następnie wrzucamy kości wieprzowe i...
Potrawka z indyka z warzywami
Rozpuść połowę masła oraz oleju na dużej patelni, dodaj kotlety z indyka...
Sos ze świeżych zielonek
Umyte, odsączone z wody zielonki (gąski) bardzo drobno siekamy. Na maśle...
Makaron ryżowy z krewetkami i kurczakiem
Paprykę umyj, oczyść z nasion i pokrój w cienkie paski. Podsmaż na...
Ciasto z krówką i ze słonecznikiem
Białka oddziel od żółtek. Z białka ubij pianę, dodaj cukier, żółtka i...
CZY WIESZ, ŻE
Czekolada, którą często się delektujemy, zwłaszcza mleczna, jest cztery razy bardziej szkodliwa w porównaniu do innych pokarmów, dla osób cierpiących na zgagę. Zawiera w swym składzie cztery substancje: kofeinę, teobrominę, teofilinę i tłuszcz, które rozluźniają napięcie wpustu żołądka. Mogą w ten sposób powodować zarzucanie kwasów żołądkowych do przełyku i tym samym wywoływać zgagę, która objawia się różnymi dolegliwościami bólowymi i pieczeniem.
OSTATNIO NA FORUM
Kosmetyki na atopowe zapalenie skóry »azerona Możecie doradzić najlepsze kosmetyki które pomogą na atopowe zapalenie...
Jakie kroki podjąć, aby lepiej się odżywiać? »dalula Bez informacji ile kcal przyjmujesz to żaden random ci nie pomoże, stres i...
LOSOWA DIETA
Dieta dr Beaty BędzińskiejZałożenia diety dr Beaty Będzińskiej: Skuteczne odchudzanie? zdaniem autorki diety, polega na spożywaniu małych, ale częstych posiłków. Jedzenie należy przyjmować powoli, nie spieszyć się. Dieta odchudzająca zakłada, że zdrowe nawyki żywieniowe, jak unikanie objadania się przed telewizorem, gwarantują szczupłą sylwetkę na dłużej bez efektu... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła

Konkurs. Wygraj zestaw wartościowych olejów!