Dania mięsne
Soczyste potrawy na bazie mięsa w wielu odsłonach
Dania rybne i owoce morza
Skarby wód podane w niebanalny sposób
Dania warzywne (wegetariańskie)
Jarskie dania na ciepło i na zimno
Dania świąteczne
Potrawy na Wielkanoc, Boże Narodzenie i inne święta
Potrawy z grilla
Najlepsze dania i potrawy z grilla - szaszłyki, mięsa, warzywa
Sosy i dipy
Dyskretne akcenty uświetniające smak Twoich dań
Zupy
Delikatne kremy, gęste zupy i inne płynne pyszności
Przystawki i zakąski
Małe co nieco na dobry początek
Sałatki i surówki
Kolorowe, mięsne, wegetariańskie - sałatki i surówki na każdą okazję
Drinki i napoje
Kolorowe, ciepłe lub orzeźwiające na każdą okazję, bez i z alkoholem
Ciasta i desery
Zniewalające desery, ciasta i ciasteczka czyli słodkie pychotki
DODAJ PRZEPIS

Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5864
POPULARNE ARTYKUŁY
Chityna - jak działa?
Przewodnik po serach żółtych
Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
5 najczęstszych błędów popełnianych przy duszeniu mięsa
Kebab - rodzaje kebaba, jak jest robiony, czy jest zdrowy?, domowy przepis
Kasza gryczana - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
Croissanty podane w zdrowy sposób - 7 pomysłów na francuskie śniadanie
15 najbardziej kalorycznych popularnych potraw spożywanych przez Polaków
POPULARNE PRZEPISY
Zupa serowo-pieczarkowa z pulpecikami
Mięso mielone połącz z posiekaną cebulą, 1 jajkiem, bułką tartą oraz...Makaron ze szpinakiem i serkiem topionym
Makaron ugotuj w lekko osolonej wodzie. Odcedź na cedzaku. Na rozgrzany...Kawowa rolada bezowa z advocatem
Białka ubij ze szczyptą soli na sztywną pianę. Pod koniec ubijania...Pampuchy zapiekane z mięsem mielonym
W garnku rozgrzej olej i podsmaż na nim mięso. Dopraw je do smaku solą...Rosół z szafranem
Kości i mięso opłukać i wstawić do gotowania w zimnej, osolonej wodzie....Zupa jarzynowa na żeberkach
Marchew i ziemniaki obierz, umyj i pokrój w kostkę. Paprykę umyj, usuń...Taco z fasolą
Czosnek przeciskamy przez praskę, cebulę siekamy w drobną kostkę,...Zupa parzucha
Warzywa umyj i obierz. Marchew, pietruszkę i seler pokrój w kostkę. Por...
CZY WIESZ, ŻE
Nie należy przechowywać żywności w otwartych puszkach. Otwarte puszki to źródło szkodliwych metali, które w każdej chwili mogą przedostać się do znajdującej się w nich żywności. Podczas otwierania puszki, uszkodzona zostaje powłoka lakierowana, która w zamkniętej puszce ma za zadanie chronić przed kontaktem żywności z metalem. Dlatego też po otwarciu jakiejkolwiek konserwy, jej zawartość należy niezwłocznie przełożyć do pojemnika.
OSTATNIO NA FORUM
Wejdź na nasze FORUM »
LOSOWA DIETA
Dieta w nadczynności tarczycyZałożenia - dieta w nadczynności tarczycy: Głównym zadaniem diety jest dostarczenie zwiększonej ilości energii, białka i witamin. Tarczyca jest jednym z największych i najważniejszych gruczołów wydzielania wewnętrznego. Wydziela hormony tyroksynę i trójjodotyroninę, które wywierają silne działanie na wiele przemian ustrojowych: regulują... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła