Dania mięsne
Soczyste potrawy na bazie mięsa w wielu odsłonach
Dania rybne i owoce morza
Skarby wód podane w niebanalny sposób
Dania warzywne (wegetariańskie)
Jarskie dania na ciepło i na zimno
Dania świąteczne
Potrawy na Wielkanoc, Boże Narodzenie i inne święta
Potrawy z grilla
Najlepsze dania i potrawy z grilla - szaszłyki, mięsa, warzywa
Sosy i dipy
Dyskretne akcenty uświetniające smak Twoich dań
Zupy
Delikatne kremy, gęste zupy i inne płynne pyszności
Przystawki i zakąski
Małe co nieco na dobry początek
Sałatki i surówki
Kolorowe, mięsne, wegetariańskie - sałatki i surówki na każdą okazję
Drinki i napoje
Kolorowe, ciepłe lub orzeźwiające na każdą okazję, bez i z alkoholem
Ciasta i desery
Zniewalające desery, ciasta i ciasteczka czyli słodkie pychotki
DODAJ PRZEPIS

Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5862
POPULARNE ARTYKUŁY
Przewodnik po serach żółtych
Szparagi - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
Bezglutenowe potrawy - 10 prostych dań bez glutenu
Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
Wygląd kupy wiele mówi o twoim zdrowiu!
Ocet winny, balsamiczny, jabłkowy ..., który wybrać?
Ziemniaki - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
Metody oceny sposobu żywienia
POPULARNE PRZEPISY
Makaron ze szpinakiem i serkiem topionym
Makaron ugotuj w lekko osolonej wodzie. Odcedź na cedzaku. Na rozgrzany...Zupa parzucha
Warzywa umyj i obierz. Marchew, pietruszkę i seler pokrój w kostkę. Por...Zupa krewetkowa
Zagotuj mleko kokosowe i dodaj słodką paprykę, posiekane drobno...Zupa serowo-pieczarkowa z pulpecikami
Mięso mielone połącz z posiekaną cebulą, 1 jajkiem, bułką tartą oraz...Leczo z ziemniakami
Papryki umyj, usuń nasiona i pokrój w paski. Czosnek obierz i przeciśnij...Domowa grochówka wojskowa
Do garnka wlewamy 2 litry wody, a następnie wrzucamy kości wieprzowe i...Pampuchy zapiekane z mięsem mielonym
W garnku rozgrzej olej i podsmaż na nim mięso. Dopraw je do smaku solą...Penne z sosem miętowym
Zerwij listki mięty, umyj, osusz i włóż do blendera. Dodaj przeciśnięty...
CZY WIESZ, ŻE
Jeśli chcesz, aby herbata miała efekt lekko pobudzający, parz ją 2-3 minuty, natomiast, jeżeli zależy Ci na uspokojeniu - dłużej. Herbaty czarne i czerwone zaparza się wrzątkiem, zaś zielone woda o temperaturze ok. 60-80°C. Herbaty zielone, czerwone i białe można parzyć nawet kilkakrotnie, z tymże najsmaczniejszy jest napar z drugiego parzenia.
OSTATNIO NA FORUM
Opinia na temat diety 1000 kcal »Rafaella48 Ja uważam, ze taka dieta 1000 kcal jest niezbyt dobrą dietą
LOSOWA DIETA
Dieta w gorączceZałożenia - dieta w gorączce: Stan gorączkowy towarzyszy wielu chorobom. Właściwa dieta jest ważnym elementem terapii, pozwala bowiem na szybszy powrót do zdrowia. Zwykle mamy gorączkę w okresie jesienno-zimowym, kiedy częściej zapadamy na infekcje górnych dróg oddechowych, grypę czy anginę. Także wiosną narażeni jesteśmy na stany gorączkowe.... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła