Przygotowanie:
Kuchnia:
brazylijska
Poziom trudności:
Kaloryczność porcji:
1 porcja dla: 1 osoby
Składniki
1 sztuka limetka przekrojona na ćwiartki
2-3 łyżki brązowego cukru
50 ml alkoholu z soku trzciny cukrowej (cachaça)
|
|
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5863
Przygotowanie:
Kuchnia:
brazylijska
Poziom trudności:
Kaloryczność porcji:
1 porcja dla: 1 osoby
|
|
Oceń przepis:
Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0
Producent: Helio
W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t
Julie M. Simon
Wydawnictwo: Vital
Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper
Założenia - dieta Dieta Katarzyny Dowbor: Najlepszą dietą jest "MŻ", czyli mniej żryj. Trzeba też dużo się ruszać, uprawiać jakiś sport. Sama jeżdżę na rowerze, konno, latem gram w tenisa, zimą jeżdżę na nartach. To najlepszy sposób na dobrą sylwetkę. A jeśli już ktoś dorobił się nadwagi, powinien jeść połowę tego, co jadł poprzednio. Będzie chudł... WIĘCEJ