Dzisiaj jest: Poniedziałek, 01.06.2020 Imieniny: Jakuba i Konrada



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5855

Karaibski koktajl z dodatkiem hiszpańskich zielonych oliwek


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

hiszpańska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 1 osoby


Składniki

  • hiszpańskie zielone oliwki,
  • rum.
  • syrop klonowy,
  • gorzka wódka,
  • woda mineralna,
  • limonka.
  • listki świeżej mięty

Sposób przyrządzania:

  1. rum, odrobinę syropu klonowego i wódkę wlać do shakera z kostkami lodu, wymieszać. Przelać do kieliszków koktajlowych. Dodać wodę mineralną oraz oliwki.
  2. Drinki udekorować plasterkami limonki i świeżymi listkami mięty.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

Natalia_cooking

Posty : 0

Przepisy: 32


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Nietolerancja pokarmowa Nietolerancja pokarmowa

Joanna Węglarowicz

Wydawnictwo: Joanna Węglarowicz


Zmagasz się z nietolerancjami pokarmowymi? Dokucza Ci brak możliwości czerpania przyjemności z jedzenia ulubionych potraw? Nie wiesz jak sobie z tym poradzić? Ta książka pomoże Ci zmierzyć

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE