Dzisiaj jest: Czwartek, 10.10.2024 Imieniny: Pauliny i Franciszka



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Sok wielowarzywny


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 4 sztuki obrane marchewki
  • 1/2 sztuki ogórka
  • 2 sztuki gałązki natki selera
  • 1 ząbek  czosnku
  • 1 sztuka obrana pietruszka

Sposób przyrządzania:

  1. Wszystkie warzywa umyć, oczyścić z niepotrzebnych części i umieścić w sokowirówce lub w blenderze. Dolać odrobinę wody, aby uzyskać konsystencję gęstego soku. Wszystko dokładnie wywirować. Jeśli konsystencja będzie zbyt gęsta dolać wówczas wodę i wymieszać w blenderze.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

Posty : 55

Przepisy: 21


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE