Dzisiaj jest: Piątek, 05.06.2020 Imieniny: Walerii i Bonifacego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5855

Sok wielowarzywny


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 4 sztuki obrane marchewki
  • 1/2 sztuki ogórka
  • 2 sztuki gałązki natki selera
  • 1 ząbek  czosnku
  • 1 sztuka obrana pietruszka

Sposób przyrządzania:

  1. Wszystkie warzywa umyć, oczyścić z niepotrzebnych części i umieścić w sokowirówce lub w blenderze. Dolać odrobinę wody, aby uzyskać konsystencję gęstego soku. Wszystko dokładnie wywirować. Jeśli konsystencja będzie zbyt gęsta dolać wówczas wodę i wymieszać w blenderze.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

Posty : 55

Przepisy: 21


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Nietolerancja pokarmowa Nietolerancja pokarmowa

Joanna Węglarowicz

Wydawnictwo: Joanna Węglarowicz


Zmagasz się z nietolerancjami pokarmowymi? Dokucza Ci brak możliwości czerpania przyjemności z jedzenia ulubionych potraw? Nie wiesz jak sobie z tym poradzić? Ta książka pomoże Ci zmierzyć

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE